ΕΞΟΔΟΣ

Τετρανόστιμος Γαστρονόμος!

Ο «Γ» Νοεμβρίου κυκλοφορεί με 4 αφιερώματα. Φασολάδες, κοτόπουλο, σάντουιτς και κέικ. Τί θα φτιάξετε πρώτο;

09.11.2016
  1. Μαγειρέψαμε θεσπέσιες φασολάδες από όλη την Ελλάδα
  2. Δοκιμάσαμε καινούργιους τρόπους να ψήσουμε κοτόπουλο στο φούρνο
  3. Φτιάξαμε απίθανα σάντουιτς με ελληνικά υλικά για το γραφείο, το σχολείο, το σπίτι
  4. Ετοιμάσαμε πληθωρικά κέικ, με λάδι, με φρούτα, με σοκολάτα

Ακόμη, στο Foodie Guide, τον αποσπώμενο οδηγό γεύσης

– Γευματίσαμε έξοχα στο κέντρο με 15 ευρώ
– Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε τις καλύτερες σοκολατίνες των Αθηνών
– Φάγαμε και ήπιαμε στα καλύτερα στέκια του Χαλανδρίου

 Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή!

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών