ΕΞΟΔΟΣ

Το καλοκαίρι στο πιάτο μας

Ο νέος Γαστρονόμος κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή!

06.06.2017
  • Κοκκινιστά με Ονομασία Προέλευσης: Κιλτιρίτσια (Ποντιακά γιουβαρλάκια με πλιγούρι), κόκορας κοκκινιστός με δυόσμο και καρύδια από τη Θεσσαλία, Κοτόπουλο ηπειρώτικο με πιπεριές, μπαχαρικά και φυσικά …βούτυρο, Χταπόδι καπαμάς από την Ιθάκη, Σκαρτοτσέτα από τα Επτάνησα και άλλα άγνωστα πεντανόστιμα ελληνικά μαγειρευτά με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας.
  • Φαλάφελ: το δημοφιλές street food σε 4 λαχταριστές εκδοχές
  • Μοντέρνα μπριάμ, γρήγορα και εύκολα
  • Σαλάτες με φρέσκα φασολάκια, μυρωδικά και τυριά
  • Ένα ιταλικό γεύμα-έκπληξη από τον σπουδαίο Ιταλό σεφ Fabrizio Buliani

Ακόμη, πρωτότυπα γλυκά με γιαούρτι από τον Στέλιο Παρλιάρο: από κέικ και μους μεχρι τούρτα, πίτα και παρφέ.

Aυτή την Κυριακή με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών