ΕΞΟΔΟΣ

Τρία χρόνια Νolan

Αυτόν τον Ιανουάριο το εστιατόριο Nolan γιορτάζει τρία χρόνια λειτουργίας.

22.01.2019
Φωτογραφία: Ορέστης Σεφέρογλου

Αυτόν τον Ιανουάριο το εστιατόριο Nolan γιορτάζει τρία χρόνια λειτουργίας. Τρία χρόνια μας σερβίρουν πιάτα μιας ιδιότυπης κουζίνας που συνδυάζει την κουλτούρα φαγητού, τα υλικά, τις τεχνικές, αλλά και το συναίσθημα των δύο χωρών καταγωγής του σεφ Σωτήρη Κοντιζά, της Ελλάδας και της Ιαπωνίας. Το Nolan που άνοιξε τις πόρτες του στις αρχές του 2016 αποτελεί ένα από τα σημεία αναφοράς της σύγχρονης Αθηναϊκής γαστρονομικής σκηνής και έχει αναδειχθεί σαν must foodie προορισμός για τους ντόπιους και τους τουρίστες της πόλης. Οι ίδιοι λένε: «Μέχρι και σήμερα δεν έχουμε καταφέρει να ορίσουμε το φαγητό μας βάση των γνωστών κατηγοριών. Το ορίζουμε κυρίως ως το φαγητό που εμείς αγαπάμε και θέλουμε να τρώμε. Με βασικά συστατικά τις φρέσκες και ποιοτικές πρώτες ύλες, την εποχικότητα, την ιχνηλασιμότητα από το πρώτο έως το τελευταίο κρίκο της αλυσίδας κάθε υλικού, το πάθος για τη δημιουργική, αλλά απλή στην ουσία της μαγειρική.»

Για να γιορτάσουν τα γενέθλια του εστιατορίου η ομάδα του Nolan ετοίμασε ένα βίντεο και με τους 23 πρωταγωνιστές που στήνουν κάθε μέρα το σύμπαν του μαγαζιού. Με σύνθημα « It takes a crowd, it makes a family» μας καλούν στο πάρτι που ετοιμάζουν την Κυριακή 27 Ιανουαρίου από τις 8 το βράδυ, φυσικά στο Nolan.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών