ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τυρί με σοκολάτα, η νέα πρόκληση των απανταχού foodies!

«Τυρί; Σοκολάτα; Εγώ θέλω και τα δύο!» Μάλλον κάτι τέτοιο σκέφτηκε η ιδιοκτήτρια της εταιρίας Curds & Whey.

23.11.2016| Updated: 25.06.2021
Τυρί με σοκολάτα, η νέα πρόκληση των απανταχού foodies!

«Τυρί; Σοκολάτα; Εγώ θέλω και τα δύο!» Μάλλον κάτι τέτοιο σκέφτηκε η ιδιοκτήτρια της εταιρίας Curds & Whey.

Εδώ στον Γαστρονόμο μας αρέσει να πειραματιζόμαστε με τις γεύσεις! Να μπλέκουμε τα φρούτα με τα αλλαντικά σε ευφάνταστα φρουτογεύματα και τις γλυκές μαρμελάδες και τα τσάτνεϊ με τα τυριά για πιο ντελικάτα σνακ. Κάποιοι, λοιπόν, στην μακρινή Αυστραλία, σκέφτηκαν να ενώσουν δύο έντονα γευστικά εδέσματα και να παρασκευάσουν ένα προϊόν που σίγουρα έχει αναστατώσει και τους λάτρεις του τυριού αλλά και τους φανατικούς της σοκολάτας.

Τυρί με σοκολάτα ή σοκολάτα με τυρί; Εχω μπερδευτεί… Το θέμα είναι πως το συγκεκριμένο έδεσμα έχει ξεπουλησει! Στην Ιταλία και την Αυστραλία όπου διατέθηκε για πρώτη φορά από την εταιρεία ? έχει προκαλέσει συζητήσεις και εμείς αναμένουμε να δούμε αν το πάντρεμα των δύο υλικών πέτυχε. Το περίεργο έδεσμα αποτελείται απο μπλε τυρί με λικέρ σοκολάτας, επικάλυψη σοκολάτας και κομματάκια σοκολάτας.

Θα το δοκίμαζα. Δε πιστεύω ότι θα μου άρεσε αλλά ο συνδυασμός σίγουρα με ιντριγκάρει. Αν και εσείς είστε από τους θαρραλέους προτείνω να μείνετε συντονισμένοι με τη σελίδα της Curds & Whey και μόλις επανακυκλοφορήσει να τη δοκιμάσετε.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT