ΕΞΟΔΟΣ

Βραβεία στην εταιρία Simply Greek

Όταν η συνέργεια έχει στόχο τη δημιουργία νέων προϊόντων και την προσφορά στο κοινό σύνολο τότε μόνο όμορφα πράγματα μπορεί να προκύψουν.

28.06.2016

Όταν η συνέργεια έχει στόχο τη δημιουργία νέων προϊόντων και την προσφορά στο κοινό σύνολο τότε μόνο όμορφα πράγματα μπορεί να προκύψουν.

Η εταιρία τροφίμων Simply Greek και η μη κερδοσκοπική κίνηση, Wise Greece ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μια σειρά προϊόντων αποτελούμενη από σάλτσες, πατέ, μαρινάδες, ντιπ και μείγματα αλατιών. Στόχος τους ήταν η στήριξη αδύναμων κοινωνικά ομάδων καθώς μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις χρησιμοποιούνται για να αγοραστούν τρόφιμα που θα διατεθούν σε άστεγους, ηλικιωμένους και παιδιά, που έχουν πραγματική ανάγκη. Πρόσφατα, τρία από τα προϊόντα αυτής της σειράς διακρίθηκαν στο διεθνή διαγωνισμό Olymp Taste Awards αυξάνοντας σε 8 τον αριθμό των βραβείων των προϊόντων της εταιρίας (έχουν ήδη αποσπάσει 5 Great Taste awards). Συγκεκριμένα, τα προϊόντα που βραβεύτηκαν είναι η σάλτσα «Τομάτα, Ανθότυρο & Θυμάρι», η σάλτσα «Τομάτα και εσπεριδοειδή με κανέλα» και η «Γλυκόξινη σάλτσα».

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη σειρά των προϊόντων εδώ.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών