ΕΞΟΔΟΣ PROMOTED

El Bar: Βραδιές γαστρονομίας και flamenco στο εστιατόριο του 3άστερου Paco Morales

Η γαστρονομική εμπειρία στο αθηναϊκό εστιατόριο του καταξιωμένου Ισπανού σεφ εμπλουτίζεται, κάθε Τετάρτη, με τις μελωδίες της ανδαλουσιανής μουσικής.

17.05.2024| Updated: 01.07.2024
El Bar: Βραδιές γαστρονομίας και flamenco στο εστιατόριο του 3άστερου Paco Morales

Βραβευμένος με τρία αστέρια Michelin, ο Paco Morales είναι ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα της ισπανικής γαστρονομίας σήμερα. Ένας πραγματικός μελετητής της ανδαλουσιανής κληρονομιάς που κατάφερε να κερδίσει για το εστιατόριό του Noor την ανώτερη διάκριση κάνοντας μια βαθιά κατάδυση στην ιστορία της γεύσης. Το El Bar από την άλλη, το αθηναϊκό pop up του σεφ εντός του πανέμορφου θέρετρου One&Only, είναι η κάζουαλ έκφραση της γαστρονομικής του προσωπικότητας. Εκεί έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε τη σύγχρονη, φρέσκια εκδοχή της ανδαλουσιανής κουζίνας, μέσα από τη ματιά του Paco Morales, σε ένα ζεστό, χαλαρό περιβάλλον.

Ο κορυφαίος Ισπανός σεφ φέρνει την ανδαλουσιανή κουζίνα του τώρα στο One&Only Aesthesis, προσφέροντας αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες στην Αθήνα. Γεύσεις της Ανδαλουσίας και της Μεσογείου συναντιούνται σε καινοτόμους συνδυασμούς, με αψεγάδιαστες τεχνικές, σε πιάτα που είναι φτιαγμένα για να τα μοιραζόμαστε. Μερικές μόνο από τις χαρακτηριστικές γεύσεις στο El Bar de Paco Morales περιλαμβάνουν την κρεμώδη τομάτα salmorejo με αφρό μοτσαρέλας, ψητές πιπεριές με μεταξένια υφή και τηγανητές γαρίδες, καθώς και καλαμάρι bocatin, μια σπεσιαλιτέ της Ανδαλουσίας με τραγανό καλαμάρι σε μπριός, που συνοδεύεται από μαγιονέζα λεμονιού και νότες τσίλι.

Η casual dining ατμόσφαιρα συμβάλει και αυτή ώστε το “ταξίδι” στην Κόρδοβα να γίνει ακόμα πιο απολαυστικό. Το El Bar αποτυπώνει μια πιο ανοιχτόκαρδη, ζεστή έκφραση της ισπανικής κουζίνας και το κάζουαλ σκηνικό του ταιριάζει γάντι. Κάθε Τετάρτη μάλιστα η γαστρονομία συναντά εκεί τις γοητευτικές μελωδίες της ανδαλουσιανής μουσικής. Τα Wednesday Flamenco Nights στο El Bar de Paco Morales ενισχύουν τη ζωντανή ατμόσφαιρα του εστιατορίου με ζωντανή μουσική Flamenco, απογειώνοντας τη συνολική εμπειρία.

Κρατήσεις: https://www.sevenrooms.com/reservations/elbardepacomorales

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT