ΕΞΟΔΟΣ

Επιτέλους ξαναρχίζει το pop up brunch στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Καφέ, εστιατόρια, μπαρ και παλιά και καινούργια γευστικά πρότζεκτ μαζεύονται κάτω από την στέγη της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης για το πρώτο pop-up brunch της φετινής χρονιάς.

14.03.2022| Updated: 15.02.2024
Επιτέλους ξαναρχίζει το pop up brunch στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Μια φορά το μήνα, διάφορα καταστήματα και γευστικά πρότζεκτ στήνουν τους πάγκους τους  σε μια σκεπαστή «αυλή» στη Φωκίωνος Νέγρη ανοικτή σε μεγάλους, μικρούς, καροτσάκια και κατοικίδια, που ευνοεί τις συναντήσεις και τα μιξάζ κάθε λογής. Με διαφορετικούς συμμετέχοντες κάθε φορά, το  πολυσυλλεκτικό pop-up brunch της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, την οποία διαχειρίζεται το Impact Hub Athens, μοιάζει σαν ένα μικρό γευστικό φεστιβάλ. Το πρώτο για φέτος είναι αυτή την Κυριακή 20 Μαρτίου. Ακολουθεί την ίδια συνταγή, πλέκοντας γνωστές κι αγαπημένες νοστιμιές της πόλης με άλλες πιο καινούργιες κι είναι καλή αφορμή για μια βόλτα μέχρι την Κυψέλη κάπου ανάμεσα στις 11 το πρωί και στις 5 το απόγευμα.

Το line up είναι πλούσιο. Για τους πιο πρωινούς τύπους θα υπάρχουν specialty καφέδες από το Κick, ένα από τα πιο ωραία all day στέκια της περιοχής, φρέσκοι χυμοί από το νεοαφιχθέν Kombucha Juices και κρουασάν και scrambled eggs από το Νοkela Project. Παραδίπλα θα βρίσκονται τα vegan σάντουιτς και οι σαλάτες του Βamboo Vegan, τα καλοκαμωμένα κρητικά του χαλανδριώτικου Α λα Γκρεκ και το street food του Τalking Breads στα Εξάρχεια. Το Busty’s Burger του Αμαρουσίου θα φτιάχνει μπέργκερ, το Poncho Tacos της πλατείας Καρύτση θα βάλει τα τάκος, το El Burro θα έρθει από το Κουκάκι με τα μπουρίτος του και το Yazhou από τη Νέα Μάκρη με τα bao buns του. Η αθηναϊκή μικροζυθοποιία Alea θα σιγοντάρει με μπίρες κι η παρέα του Lulu Athens με χαλαρά κοκτέιλ στη λογική του aperitivo. Επειδή το brunch θέλει και το γλυκάκι του, θα αναλάβουν το όμορφο γειτονικό καφέ Morning Sweetie, που βρίσκεται ακριβώς πίσω από την Αγορά, και το κινητό γλυκοπωλείο Signora, που θα σταθμεύσει κι εκείνο στις 20 του μήνα στην Φωκίωνος. Σημειώστε ότι τα επόμενα ραντεβού για brunch είναι στις 17 Απριλίου και 29 Μαΐου.

Φωκίωνος Νέγρη 42, Κυψέλη. Ωράριο: Από τις 11:00 έως τις 17:00. Είσοδος ελεύθερη.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών