ΕΞΟΔΟΣ

Η πιτσαρία της γειτονιάς αναβιώνει με σύγχρονους όρους

Καλά νέα για όσους λατρεύουν την πίτσα του Alio: η Alio Neighborhood Pizzeria μόλις άνοιξε!

10.11.2021
Η πιτσαρία της γειτονιάς αναβιώνει με σύγχρονους όρους

H νεο-ναπολιτάνικη πίτσα του Alio, που έχει αποκτήσει -δικαίως- φανατικούς οπαδούς, μόλις απέκτησε μια ξεχωριστή γωνιά στο Χαλάνδρι. Η Alio Neighborhood Pizzeria είναι το street αδερφάκι του γνωστού ιταλικού εστιατορίου, και θα λειτουργεί κατά βάση με κατ’ οίκον διανομή και take away.

Πάντα με σωστή σχέση ποιότητας/τιμής, ο Άκης Βαρθαλάμης, ο Παναγιώτης και ο Γιάννης Λουκάκος αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια σύγχρονη εκδοχή της πιτσαρίας της γειτονιάς, με ποπ αισθητική, σημασία στη λεπτομέρεια και, βεβαίως, premium υλικά. Οι ίδιοι περιγράφουν την πίτσα που προσφέρουν «νεο-ναπολιτάνικη» – έναν συνδυασμό της παραδοσιακής ιταλικής με το φουσκωτό «στεφάνι», αλλά με λίγο πιο τραγανή, νεοϋορκέζικη βάση. «Για μένα αυτός είναι ο ιδανικός συνδυασμός», λέει ο Άκης Βαρθαλάμης, ο οποίος αφήνει το ζυμάρι να ωριμάσει 48 ώρες, ώστε να αποκτήσει χαρακτήρα.

Τον κατάλογο της Alio Neighborhood Pizzeria συμπληρώνουν προσεγμένες μακαρονάδες και σαλάτες, σε αρκετές επιλογές. Όλα είναι διαθέσιμα για κατ’ οίκον διανομή ή take away, μπορούν όμως, όσοι το επιθυμούν, να τα απολαύσουν επί τόπου, στα τραπέζια πικνίκ που έχουν στηθεί στο ξύλινο deck έξω από το κατάστημα.

Ηρακλείτου 71, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6086304
Για οnline παραγγελίες: aliopizzeria.gr/menu
Ώρες Λειτουργίας: Τρίτη με Κυριακή: 14:00–23:00. Δευτέρα κλειστά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών