Κρέας ή μπιφτέκι; Τζατζίκι ή σκέτο γιαούρτι; Με κόκκινη σάλτσα ή χωρίς; Γλυκό ή καυτερό κοκκινοπίπερο; Πίτα λαδωμένη ή αλάδωτη; Με πατάτες ή α πα πα; Κώστας ή Λευτέρης; Ο πάνω Κώστας ή ο κάτω Κώστας;
Ο Άγγελος Ρέντουλας συζητά με τη Νικολέτα Μακρυωνίτου για το τι κάνει ένα καλό σουβλάκι, καλό σουβλάκι, και μαζί σημειώνουν τις αγαπημένες τους, χιλιοδοκιμασμένες διευθύνσεις στην Αθήνα. Ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος που μαστορεύει το πόντκαστ σιγοντάρει και λιγουρεύεται. Στα μισά του επεισοδίου, διακτινιζόμαστε σε ένα ιστορικό σουβλατζίδικο της πόλης την ώρα που κορυφώνεται… το τύλιγμα και μαθαίνουμε από πρώτο χέρι τα μυστικά του σουβλακιού.