ΕΞΟΔΟΣ PROMOTED

Μαγικές γιορτές στο Herodion Hotel Athens και τη Gargaretta!

Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στην πιο όμορφη γειτονιά της Αθήνας: γιορτάστε στο Herodion Hotel Athens και τη Gargaretta!

22.12.2023
Μαγικές γιορτές στο Herodion Hotel Athens και τη Gargaretta!

Μαγικές γιορτές στο Herodion Hotel Athens και τη Gargaretta!

Στο κέντρο της πρωτεύουσας, στην πιο ιστορική και γραφική γειτονιά της Ακρόπολης το Herodion Hotel Athens και η Gargaretta, με αυτή την αύρα πάντα στη ραχοκοκαλιά τους, «φορούν» τα γιορτινά τους και ετοιμάζουν τις πιο όμορφες εκπλήξεις για αυτές τις μέρες του χρόνου. Τις πιο λαμπερές και χαρούμενες, που μικροί και μεγάλοι αγκαλιάζονται και χαμογελούν, χορεύουν και τραγουδούν, ανταλλάσσοντας από καρδιάς ευχές και μαγικά δώρα. Έτσι, όπως κάθε χρονιά, οι υπεύθυνοι που τιμούν την ποιότητα, την ουσία, την αυθεντικότητα και το χειροποίητο, προετοιμάζουν μενού και μουσικές που θα συνοδεύσουν οικογένειες, παρέες και ζευγάρια με τον ευφάνταστο και ιδιαίτερο τρόπο, ελπίζοντας οι στιγμές που θα ζήσει εκεί ο κόσμος να του μείνουν αξέχαστες.

Η μαγιά μας

Στο πιο εμβληματικό σημείο της πόλης, λοιπόν, στην Ακρόπολη: εκεί ιδρύθηκε ο Όμιλος H | P Hotels το 1976, προσφέροντας προσωποποιημένες υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλού επιπέδου. Από το εμβληματικό Herodion Hotel, στο φιλόξενο Philippos και από εκεί στη φωτεινή Gargaretta, το Herodion Family Apartment και το στολίδι του Residential hospitality, το Acropolis View Residence – μπορεί ο επισκέπτης να απολαύσει κάθε είδους φιλοξενία και να ικανοποιήσει κάθε απαίτηση. Με τη μαγευτική θέα στην Ακρόπολη και τον Ιερό Βράχο αλλά και τη δυνατότητα για υπέροχες βόλτες στην περιοχή που κρύβει μυστικά ευζωίας.

Εδώ, πρωταγωνιστής είναι η φιλοξενία – για περισσότερα από 47 χρόνια, η οικογενειακή επιχείρηση της Κάτιας και της Αναστασίας Τσιμιδοπούλου υπηρετεί τον άνθρωπο με συνέπεια, ευγένεια, ήθος και απαράμιλλη ποιότητα.
Κάθε χρόνο, αυτές τις άγιες και χαρούμενες ημέρες, οι δύο γυναίκες θα οργανώσουν με περίσκεψη και μεράκι τις βραδιές που θα συνοδεύουν ως την πιο πολύτιμη ανάμνηση όλους μας για πάντα.

Παραμονή Χριστουγέννων στο Atrium Bar & Restaurant
Παρέα με την μπάντα Swinging the Blues Trio

Για το γκαλά της 24ης Δεκεμβρίου, υποδεχόμαστε την αγαπημένη μπάντα «Swinging the Blues Trio» στο ατμοσφαιρικό Atrium Bar & Restaurant, κάτω από τον ωραιότερο θόλο της πόλης, για να μας συντροφεύσει ασφαλώς με blues και jazz εορταστικές επιλογές. Σηκώνοντας τα μάτια ψηλά, ονειρεύεσαι με τα αστέρια που σε λούζουν με το φως και την ενέργειά τους και απολαμβάνεις κάθε στιγμή του εορταστικού ξεχωριστού μενού που σχεδίασε ειδικά για τη βραδιά ο chef Χρύσανθος Μανωλόπουλος με τον στενό του συνεργάτη και head chef των εστιατορίων Σπύρο Μπελιβάνη.

  • Σελινόριζα με chorizo, γιαούρτι και κομπόστα αχλάδι
  • Ριζότο Bianco με ρικότα, τοπιναμπούρ, παλαιωμένη παρμεζάνα και τρούφα
  • Μοσχαρίσια μάγουλα με ψητά μανιτάρια, σπαράγγια, αρωματική πολέντα και σάλτσα gastrique ρόδι
  • Μιλφέιγ με κρέμα βανίλιας, καραμελωμένα αμύγδαλα, φρούτα του δάσους και παγωτό βανίλια

Τιμή ανά άτομο: 105 €

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Gargaretta με Street Party

Στο αγαπημένο μας μπιστρό στην οδό Ροβέρτου Γκάλι 1 υποδεχόμαστε το Νέο Έτος όπως πρέπει – με μουσικές, χορούς και πολλή χαρά! Το πάρτι ξεκινά από τις 21:00, η μουσική δυναμώνει ντεσιμπέλ και η απόλαυση ολοκληρώνεται με το finger food του Head Chef Δημήτρη Μαγριπλή: μπρουσκέτες με μοτσαρέλα, τερίνα πατάτας με chorizo και κρέμα παρμεζάνας, Quiche lorraine με κατσικίσιο τυρί και καραμελωμένα κρεμμύδια, γεμιστές πατατούλες, μίνι σουβλάκι καραμελωμένης πανσέτας, mini burger με σολομό, μαδημένο μοσχάρι σε τραγανό φύλλο, ταρτάκι με κρέμα κάστανου και φρούτα του δάσους και σουδάκι με καραμελωμένη σοκολάτα και φουντούκια. Νόστιμα και… χορευτικά υποδεχόμαστε το Νέο Έτος μέσα και έξω από τις μεγάλες τζαμαρίες: μια βραδιά που θα εξελιχθεί σε street party με τα πυροτεχνήματα της πόλης να φωτίζουν τη νύχτα!

Τιμή ανά άτομο: 45€

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Live Μουσική και… ένα «Welcome 2024» με θέα την Ακρόπολη

Όπως και την παραμονή των Χριστουγέννων, η μπάντα Swinging the Blues Trio θα μας οδηγήσει μελωδικά προς τη νέα χρονιά, ενώ ο Head Chef του Herodion Hotel, Σπύρος Μπελιβάνης, υπό την καθοδήγηση του chef Χρύσανθου Μανωλόπουλου, έχει ετοιμάσει ένα μενού πολλών αστέρων:

  • Βελουτέ τοπιναμπούρ με τραγανό νιόκι, ξινή κρέμα, φρέσκια τρούφα και λάδι σχοινόπρασου
  • Καπνιστός σολωμός με πατάτα ογκρατέν, γαρίδα, κρέμα μαστίχας και τραγανά φύλλα σαλάτας
  • Camembert Άργους με κυδώνι, θυμαρίσιο μέλι, καρύδια και μπαχαρικά
  • Φιλέτο μόσχου γάλακτος με πουρέ γλυκοπατάτας, ψητά σπαράγγια, φουά γκρα και φρούτα του Δάσους
  • Τιραμισού με πικρή σοκολάτα, espresso, κάστανο και παγωτό Baileys

Η μοναδική αυτή εμπειρία απογειώνεται με τη θρυλική σαμπάνια Louis Roederer που θα περιμένει τους καλεσμένους μας στο roof top, στο Point A, για ένα γρήγορο τσούγκρισμα γιορτάζοντας μαζί με τα πυροτεχνήματα της πόλης από το πιο ωραίο spot που αναμένει με αγωνία το καλοκαίρι για να ξανανοίξει τις πόρτες του!

Τιμή ανά άτομο: 145€

 

Αυτές οι γιορτές θα είναι μαγικές και θα τις περάσουμε μαζί. Σας περιμένουμε!

 

Διεύθυνση: Herodion Hotel: Ροβέρτου Γκάλι 4, Ακρόπολη, τηλ.: +30 214 4025700
Διεύθυνση: Gargaretta: Ροβέρτου Γκάλι 1, Ακρόπολη, τηλ.: +30 210 9228713

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών