ΕΞΟΔΟΣ

Μια γαστρονομική βραδιά με τον διάστερο Arnaud Bignon στη Μονεμβασιά

Ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin σεφ θα παρουσιάσει ένα ειδικό μενού στο ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο Kinsterna της Μονεμβασιάς.

08.09.2022
Μια γαστρονομική βραδιά με τον διάστερο Arnaud Bignon στη Μονεμβασιά

Μια γαστρονομική βραδιά-αφορμή για ταξίδι στη Μονεμβασιά θα φιλοξενήσει το Kinsterna Hotel, σε συνεργασία με τον Όμιλο Τραστέλη. Στο ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο -ένα αποκατεστημένο βυζαντινό αρχοντικό, κρυμμένο ανάμεσα σε πορτοκαλεώνες, αιωνόβιες ελιές και αμπελώνες- θα βρεθεί στις 14 Σεπτεμβρίου 2022 ο Arnaud Bignon.

Ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin, Executive Chef της Σπονδής μαζί με τον σεφ του Kinsterna Γιώργο Χάψα έχουν σχεδιάσει ειδικά για την ημέρα ένα degustation μενού που συνδυάζει την παραδοσιακή γαλλική κουζίνα με σύγχρονες τεχνικές και εστιάζει στην αξιοποίηση φρέσκων, άριστης ποιότητας προϊόντων.

Στο εστιατόριο Sterna, γύρω από τη βυζαντινή στέρνα που έχει δώσει στο ξενοδοχείο το όνομά του, οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μεταξύ άλλων χτένια με μανιτάρια oyster, lardo di colonnata και ponzu όπως και μπακαλιάρο με αγγούρι, μαύρο σουσάμι και πράσινο shiso. Το αρνί με μαύρη ελιά, πιπεριά piquillo, φρέσκο κρεμμυδάκι και δυόσμο είναι ένα ακόμη από τα πιάτα του μενού-fusion υψηλής γαστρονομίας.

Το Kinsterna Hotel είναι ένα βυζαντινό αρχοντικό που αποκαταστάθηκε με σεβασμό στην ιστορική του διαδρομή και έχει μετατραπεί σήμερα σε κατάλυμα-εμπειρία για τους λάτρεις της φύσης. Το κτήμα έκτασης 100 στρεμμάτων περιλαμβάνει αιωνόβιες ελιές όπου κυριαρχεί η ποικιλία Αθηνολιά, εσπεριδοειδή και πορτοκαλεώνας που παράγει τα φημισμένα πορτοκάλια της Μονεμβασιάς, οπωροφόρα δέντρα που βρίσκονταν εκεί από τις αρχές του 19ου αιώνα, περιβόλια με κηπευτικά, καλλωπιστικά και αρωματικά φυτά και βότανα.

 

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022
Kinsterna Hotel, Μονεμβασιά, Πελοπόννησος
Τιμή ανά άτομο: 80 ευρώ
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: Τ/ 27320 66300, [email protected], kinsternahotel.gr

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών