ΕΞΟΔΟΣ PROMOTED

Ποιο νερό έχει μπει στο ραντάρ των καλοφαγάδων;

Το μ. Αrtisan Water, με την απαλή, ισορροπημένη γεύση του και την υπέροχη φιάλη του, συνοδεύει κάθε εμπειρία υψηλής γαστρονομίας και δεν θα μπορούσε να λείπει από το 8ο Dine Athens!

20.03.2024
Ποιο νερό έχει μπει στο ραντάρ των καλοφαγάδων;

Πώς θα σας φαινόταν αν κλείνατε τραπέζι σε ένα καλό εστιατόριο, παραγγέλνατε πιάτα που και μόνο από την περιγραφή ακούγονταν πολλά υποσχόμενα, ανοίγατε κι ένα καλό κρασί και καθώς η μία συγκλονιστική γεύση διαδεχόταν την άλλη, πίνατε μια γουλιά νερό και… η μαγεία χανόταν; Και όμως συμβαίνει πιο συχνά από ό,τι νομίζετε. Το νερό είναι κρίσιμος παράγοντας για την επιτυχία ενός γεύματος. Μπορεί να απογειώσει την εμπειρία ή να την καταστρέψει. Αν είναι γλυφό, αν έχει κάποια οσμή, αν αφήνει κάποια επίγευση στο στόμα, τότε η αίσθηση της γεύσης μας επηρεάζεται και ό,τι δοκιμάζουμε αμέσως μετά, το αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά.

Αν και πολλές φορές ο ρόλος του νερού είναι παραγνωρισμένος, τα τελευταία χρόνια οι εστιάτορες και οι σεφ δείχνουν να αντιλαμβάνονται περισσότερο τη σημασία του και επιλέγουν προσεκτικά τι νερό θα βάλουν δίπλα στα πιάτα τους. Κατά καιρούς, δε, γίνονται ειδικές γευσιγνωσίες στις οποίες sommelier προτείνουν το σωστό pairing νερού ανάλογα με τα υλικά ενός πιάτου, ενώ δίνουν και οδηγίες για το ποτήρι που θα πρέπει να χρησιμοποιείται, το οποίο διαφέρει όταν το νερό είναι ανθρακούχο. Και καθώς σε όλο και περισσότερα εστιατόρια δίνουν προσοχή σε αυτό που κάποτε εθεωρείτο λεπτομέρεια, διαμορφώνουμε κι εμείς οι πελάτες άποψη για το ποιο νερό μας αρέσει και αρχίζουμε να το αναζητάμε.

Ένα νερό που εγγυάται ότι θα έχουμε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία είναι το μ. Artisan Water., φυσικό μεταλλικό και ανθρακούχο.

μ. όπως λέμε… μοναδικό, μίνιμαλ, μοντέρνο. Αγνό, με υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά, εμφιαλώνεται απευθείας από την πηγή, σε μεγάλο βάθος, χωρίς καμία επεξεργασία και χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση και είναι ένα αυθεντικό δώρο της φύσης! Με απαλή, ισορροπημένη γεύση χάρη στη σύνθεση των ορυκτών και το αλκαλικό του pH, ταιριάζει αρμονικά με κάθε είδους κουζίνα, ενώ η υπέροχα σχεδιασμένη φιάλη του ενισχύει τον premium χαρακτήρα του. Δεν είναι τυχαίο που επιλέχθηκε ως το νερό που θα συνοδεύσει το φετινό Dine Athens από την Alpha Bank σε συνεργασία με τη Mastercard,, στην 8η διοργάνωσή του. Σε αυτή την γιορτή της γαστρονομίας που λαμβάνει χώρα από τις 4 μέχρι τις 24 Μαρτίου, με σύνθημα «Τρώμε έξω», συμμετέχουν περισσότερα από 130 εστιατόρια. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δειπνήσει σε κορυφαία εστιατόρια και να δοκιμάσει τις εμπνεύσεις των σεφ μέσα από μενού επιλεγμένων πιάτων. Κάθε χρόνο, η επιτυχία της διοργάνωσης είναι τεράστια, καθώς τα εστιατόρια ανοίγουν σε ένα ευρύτερο κοινό, οι σεφ βάζουν τα δυνατά τους να μας καταπλήξουν, συνθέτοντας μενού που αποτυπώνουν το στυλ και τη φιλοσοφία της κουζίνας τους και εμείς «συλλέγουμε» σπάνιες γευστικές εμπειρίες και ταξιδεύουμε μέσα από τα πιάτα και τις πρώτες ύλες που δοκιμάζουμε.

Περισσότερες πληροφορίες: https://artisanwater.com/
Social Media & Hashtag:
https://www.instagram.com/greekartisanwater/
https://www.facebook.com/greekartisanwater
#greekartisanwater

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών