ΕΞΟΔΟΣ PROMOTED

TGI Fridays : Ανακάλυψε τις οάσεις δροσιάς μέσα στην πόλη!

Μπες σε ρυθμό καλοκαιριού με γευστικές προτάσεις TGI FRIDAYS™ και ταξίδεψε κατευθείαν στις καυτές ακτές του Μεξικού!

12.07.2022
TGI Fridays : Ανακάλυψε τις οάσεις δροσιάς μέσα στην πόλη!

Πάρε την παρέα σου, φόρεσε την πιο καλοκαιρινή σου διάθεση και έλα σε ένα TGI FRIDAYS™ της πόλης για δυνατές μεξικάνικες γεύσεις και cocktailing, σε ένα Bar Food Experience γεμάτο γαστρονομικές εκπλήξεις.

EXPLORE THE FRIDAYS™ SUMMER EXPERIENCE

Η απόδραση από την καθημερινότητα ξεκινά με απολαυστικές, γνήσιες μεξικάνικες γεύσεις στις καταπράσινες αυλές των TGI FRIDAYS™. Οι καλοκαιρινές βραδιές έχουν εξωτικό άρωμα με ευρηματικά cocktails και ατμόσφαιρα αυθεντικά μεξικάνικη. Είτε προτιμάς δροσερές αυλές είτε τη γεμάτη ζωντάνια urban ατμόσφαιρα, ένα TGI FRIDAYS™ είναι σίγουρα δίπλα σου!

THE FRIDAYS™ COCKTAIL EXPERIENCE

Η εμπειρία του κορυφαίου cocktailing στην πόλη έχει την υπογραφή των bartenders των TGI FRIDAYS™. Κλασικές συνθέσεις αλλά και νέες, ευρηματικές ιδέες σε μεταφέρουν απευθείας στην εξωτική καρδιά του Μεξικού! Τόλμησε μια φλογερή Spicy Pineapple Margarita με el Jimador blanco, σιρόπι χαλαπένιο και ανανά ή το ολοκαίνουργιο Bahama Mama με ρούμι Havana Club Añejo 3 Años, Malibu και λικέρ μπανάνας. Τις… καυτές νύχτες, δρόσισε τον ουρανίσκο με μια αυθεντική Fridays™ Signature Margarita, σε εκδοχή frozen με γεύση φράουλα, λάιμ ή μάνγκο.

THE FRIDAYS™ BAR FOOD EXPERIENCE

Πώς θα συνοδεύσεις ιδανικά τα cocktails σου; Μα φυσικά με ελαφριά finger food, ένα μπουκέτο ακαταμάχητων μεξικάνικων γεύσεων που θα σε συναρπάσουν! Απόλαυσε κλασικό Chili Nachos με Chili Con Carne και πλούσια σάλτσα Queso Cheese, τις τραγανές πικάντικες γαρίδες Dynamite Shrimps με δροσερό Pineapple Pico de Gallo και σάλτσα Bο οm Boom και τα μοναδικά Fridays™ Signature Glazed Cauliflower Bites, τραγανές πικάντικες μπουκιές κουνουπιδιού με την αυθεντική Fridays™ Signature Glaze.

 

Δροσερές αυλές στα TGI FRIDAYS™ Αμπελοκήπων, Κηφισιάς, Γλυφάδας και Φλοίσβου και urban βραδιές στα TGI FRIDAYS™ σε Κολωνάκι και Καπνικαρέα.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών