ΕΞΟΔΟΣ

Από το Χαλάνδρι έως το Χατζηκυριάκειο

O Χριστόφορος Πέσκιας και η ομάδα του Freud Oriental, του καταξιωμένου σουσάδικου του Κολωνακίου, παρουσιάζουν τις νοστιμότατες δημιουργίες τους στον υπέροχο κήπο του Balthazar. Balthazar, …

20.07.2015| Updated: 31.10.2023
Φωτογραφία: Ολυμπία Ορνεράκη
Από το Χαλάνδρι έως το Χατζηκυριάκειο

O Χριστόφορος Πέσκιας και η ομάδα του Freud Oriental, του καταξιωμένου σουσάδικου του Κολωνακίου, παρουσιάζουν τις νοστιμότατες δημιουργίες τους στον υπέροχο κήπο του Balthazar.

Balthazar, Τσόχα 27, Αμπελόκηποι, τηλ. 210 64 41 215


Ελληνικές γεύσεις με κυρίαρχο το κρέας, πολύ νόστιμες σαλάτες και ποικιλία ορεκτικών, αλλά και λογικότατες τιμές θα βρείτε στο Βραστό, που διαθέτει και πολύ όμορφη αυλή για τα καλοκαιρινά βράδια.

Βραστό, Ροδοδάφνης και Ρόδων 3, Χαλάνδρι, τηλ. 210 68 13 77



Αν αναζητάτε φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, «Ο Γιάννης» στο Χατζηκυριάκειο είναι σταθερή αξία. Μπορεί να μην έχετε θέα θάλασσα, αλλά οι λογικές τιμές θα σας κάνουν να το ξεχάσετε.

Ο Γιάννης, Λεωφ. Χατζηκυριακού 107, τηλ. 210 41 80 160


Είστε στο κέντρο της Αθήνας, πεινάσατε και θέλετε κάτι ελληνικό, κλασικό, ποιοτικό; Το «Κεντρικόν» τα έχει όλα. Ιστορικό μαγαζί -ξεκίνησε το 1935 ως καφενείο-, από τα ελάχιστα που έχουν απομείνει. Λειτουργεί μόνο μεσημέρι.

Κεντρικόν, Κολοκοτρώνη 3, τηλ. 210 32 32 482

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών