ΕΞΟΔΟΣ

Από το Πεδίον του Αρεως μέχρι τα Λεγρενά

Στο «Θεόδωρος και Ελένη» στα Λεγρενά, πριν από λίγες ημέρες, για μία ακόμη φορά απολαύσαμε τις γαβάθες με τα μύδια, τις φρέσκες τηγανητές πατάτες, τα …

20.07.2015| Updated: 25.06.2021
Από το Πεδίον του Αρεως μέχρι τα Λεγρενά

Στο «Θεόδωρος και Ελένη» στα Λεγρενά, πριν από λίγες ημέρες, για μία ακόμη φορά απολαύσαμε τις γαβάθες με τα μύδια, τις φρέσκες τηγανητές πατάτες, τα ωραιότατα όσπρια σαλάτα.

Θεόδωρος και Ελένη, Λ. Λεγρενών, τηλ. 22920 51 936


Βελουτέ λαχανικών με λάιμ; Με ramen και λαχανικά; Η κλασική miso soup ή μια detox με λαχανικά; Σε κάθε περίπτωση, η σούπα είναι η καλύτερη επιλογή για όσους νηστεύουν ή απλώς κάνουν δίαιτα, και το Yoko Sushi & Bento το γνωρίζει καλά. Γι’ αυτό, για πέντε εβδομάδες, το εστιατόριο του Κολωνακίου αλλά και το καινούργιο στους Αμπελόκηπους (που είναι μόνο για ντελίβερι) θα προτείνουν και από μία διαφορετική σούπα.

Yoko Sushi & Bento
Μ. Σπηλαίου 21, Αμπελόκηποι, τηλ. 210 64 66 736
Πατρ. Ιωακείμ 39, Κολωνάκι, 210 34 24 654


Τι καλύτερο από μια μακαρονάδα με θαλασσινά, με την ίδια συνταγή που τη φτιάχνει εδώ και χρόνια η «Αλεξάνδρα»; Το εστιατόριο στον παράδρομο της λεωφόρου Αλεξάνδρας δεν χάνει τους πιστούς του φίλους, αφού διατηρεί το καλό του επίπεδο, αλλά και την ατμόσφαιρα της παλιάς αστικής σάλας.

Αλεξάνδρα, Αργεντινής Δημοκρατίας 8Α, Πάρκο Παναθήναια, Πεδίον Αρεως, τηλ. 210 64 20 874

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών