ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Δουράμπεης

Από τα πιο εμβληματικά στέκια για ψάρι του Μικρολίμανου.

02.04.2011| Updated: 31.10.2023
Φωτογραφία: Κλαίρη Μουσταφέλλου
Δουράμπεης

Από τα πιο εμβληματικά στέκια για ψάρι του Μικρολίμανου.

Η θέση: Στην είσοδο του Μικρολίμανου, όπως μπαίνεις από Φάληρο, δίπλα στην Παναγία τη Μυρτιδιώτισσα.

Η ατμόσφαιρα: Ιδανικό φόντο για επιχειρηματικά δείπνα αλλά και για συναντήσεις φιλικές. Κοιτάς μέσα από φινιστρίνια και ακούς το θόρυβο του δρόμου. Τυπικό, σωστό σέρβις από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά την υπόθεση «ψάρι».

Το φαγητό: Φρέσκα ψάρια, στείρες, συναγρίδες, φαγκριά αλλά και μικρά ψαράκια «εποχής», θαλασσινά και όστρακα που φέρνουν οι ανεμότρατες. Ιδιαίτερα γνωστή η  ταραμοσαλάτα αλλά και η τεράστια σαλάτα φρέσκων λαχανικών. Κάποια πιάτα επιδέχονται βελτίωσης και οι τιμές είναι κατάτι τσιμπημένες, όμως γενικά νιώθεις πως είσαι σε καλά χέρια.

Ο λογαριασμός: Υπολογίστε γύρω στα 60 ευρώ το άτομο, χωρίς το κρασί, με φρέσκο ψάρι, σαλάτα και ορεκτικά.

Η κάβα: Η λίστα κρασιών ομιλεί την ελληνική.

Επιπλέον πληροφορίες: Ανοιχτά από το μεσημέρι μέχρι τη μία το βράδυ, και Κυριακή. Για το πάρκινγκ θα φροντίσει το κατάστημα και οι παρκαδόροι του. Το κάπνισμα επιτρέπεται εκτός, σε ειδικά προφυλαγμένο χώρο.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών