ΕΞΟΔΟΣ PROMOTED

Fixers: Εδώ, πέρα από τον καφέ, σου φτιάχνουν και τη μέρα!

Χαρούμενα πρόσωπα, εγγυημένα καλός καφές, αλμυρές και γλυκές γεύσεις για να πάρεις μαζί σου. Το Fixers στο Παγκράτι είναι το all day που όλοι θα ήθελαν να έχουν κοντά τους.

27.01.2023
Fixers: Εδώ, πέρα από τον καφέ, σου φτιάχνουν και τη μέρα!

Ο Χρήστος, ο Αρτέμης, ο Τάσος, ο Γιώργος, η Μαρία, η Έμμα και ο Παύλος βρίσκονται πίσω από κάθε γεύση και μυρωδιά του cosy καφέ του Παγκρατίου, φροντίζοντας καθημερινά για εμάς. Ξυπνάνε πρωί πρωί, μπαίνουν στο παρασκευαστήριο, ψήνουν μπισκότα και κέικ, ετοιμάζουν σάντουιτς, καφέδες και γλυκά με φαντασία και μεράκι. Ο κόσμος τους γνωρίζει με το μικρό τους. Το ίδιο και αυτοί. Μα και να μην τους ξέρεις θα τους μάθεις. Γιατί την πρώτη φορά θα σε τραβήξουν οι ωραίες μυρωδιές, τη δεύτερη η ανάμνησή τους και την τρίτη θα γίνεις θαμώνας.

Γνώρισε την ομάδα του Fixers και δοκίμασε τις γεύσεις και τα ροφήματά του μαζί με πολλή μουσική το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου στις 16:00.

Καφές για το γραφείο, για το σπίτι ή για τον δρόμο;

Και τα cookies εδώ φτιάχνονται: στο παρασκευαστήριο, στο πατάρι του Fixers!

Πρώτος εθισμός ο καφές. Espresso blend από 100% Arabica κόκκους από τρεις επιλεγμένες περιοχές της Βραζιλίας. Τον παίρνεις μαζί σου ή τον απολαμβάνεις εκεί, σε έναν μοντέρνο και οικείο χώρο, που φέρει την υπογραφή του αρχιτεκτονικού γραφείου της Αφροδίτης Κρασσά, που εδρεύει στο Λονδίνο. Φυσικά, γήινα, χρώματα κάνουν το τέλειο ταίρι με τους καθρέφτες στην οροφή για να απολαμβάνεις παράλληλα με τον καφέ σου και τη δράση του παρασκευαστηρίου στο πατάρι.

Τα Cheddar Bacon Rolls είναι από αυτές τις λιχουδιές που σου μένουν αξέχαστες

Flan με κρέμα καραμέλας, lemon tart, μηλόπιτα, κέικ, όλα τα ωραία τα φτιάχνουν οι Fixers
Η ντελικάτη pinsa είναι από τα δυνατά χαρτιά του καταλόγου το βράδυ. Συνδύασέ την με ένα ποτήρι κρασί ή με ένα κοκτέιλ

Ναι, στο πατάρι φτιάχνονται και ψήνονται όλα τα ωραία. Η Έμμα ζυμώνει και ψήνει κάθε πρωί ολόφρεσκα, χειροποίητα γλυκά και αλμυρά σνακ. Έτσι, μαζί με τον καφέ σου θα απολαύσεις και κάποιο από τα λαχταριστά rolls, που είναι φτιαγμένο με χειροποίητη ζύμη μπριός ή ένα νόστιμο σάντουιτς, με χειροποίητο ψωμί. Το μόνο πρόβλημα που θα έχεις είναι το δίλημμα που θα έχεις, όταν θα δεις και τα αφράτα κέικ, τις μπάρες και τα χειροποίητα cookies. Διότι άλλοι δηλώνουν φανατικοί του Baked Cheesecake και άλλοι της Flan με καραμελωμένη σφολιάτα και κρέμα καραμέλας. Η επιλογή είναι καθαρά δική σου.

Όσο για το βράδυ, τη θέση του καφέ παίρνει ένα εκλεκτό wine list με κρασιά ελληνικού αμπελώνα, οι μπίρες, τα ποτά και τα απεριτίβο, που συνοδεύονται από pinsa, street food ή άλλες υγιεινές επιλογές από τα συνεργαζόμενα brands The Smashers και Κatsika Bostanic Gourmet.

Δεν γράφουμε περισσότερα γιατί αυτό το Σάββατο μπορείς να το γνωρίσεις από κοντά! Στο μεγάλο opening που θα γίνει στις 4 το μεσημέρι! Τα λέμε εκεί!

Fixers

Βρυάξιδος 2, Αθήνα
  • Ωράριο: Δευτέρα - Κυριακή: 08:00 - 01:00
  • Website: www.fixerscoffee.com
  • Facebook: @fixerscoffee

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών