ΕΞΟΔΟΣ

Για μοσχαρίσια μάγουλα ή ψαράκι;

Και μόνο για τα μοσχαρίσια μάγουλα με τις τηγανητές πατάτες, ένα πιάτο-λουκούμι, αξίζει μια επίσκεψη στις “Σευχέλλες” του Κεραμεικού. Φυσικά υπάρχουν περισσότερες από μία ενδιαφέρουσες …

20.01.2015| Updated: 31.10.2023
Για μοσχαρίσια μάγουλα ή ψαράκι;

Και μόνο για τα μοσχαρίσια μάγουλα με τις τηγανητές πατάτες, ένα πιάτο-λουκούμι, αξίζει μια επίσκεψη στις “Σευχέλλες” του Κεραμεικού. Φυσικά υπάρχουν περισσότερες από μία ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως η μοσχαρίσια γλώσσα ψημένη στη λαδόκολλα ή το χοιρινό κότσι. Παρεΐστικη ατμόσφαιρα, νέος κόσμος και τις Κυριακές τα μεσημέρια έχει και λάιβ μουσική (χωρίς μικρόφωνα).

Κεραμεικού 49, Μεταξουργείο, τηλ. 6944-206.407


Η “Μυρτιά” έχει καλά κρέατα, από μοσχαρίσιο μπιφτέκι μέχρι νοστιμότατη σπαλομπριζόλα, “δυνατές” τηγανητές πατάτες και καλές τιμές. Γι’ αυτό και τα Σαββατοκύριακα θα δείτε πολλές οικογένειες.

Αϊδινίου 55, Νέα Σμύρνη, τηλ. 210-93.70.708.


Για ψαράκι μια σίγουρη επιλογή είναι ο “Γιάννης” στο Χατζηκυριάκειο. Φρέσκο, σωστά ψημένο και με συνοδεία βραστών λαχανικών ή μιας σαλάτας εποχής. Αυτά, άντε κι ένα τσιπουράκι.

Λεωφόρος Χατζηκυριάκου 107, Πειραιάς, τηλ. 210-41.80.160


Και για ψαράκι στο τηγάνι θυμηθείτε το μεζεδοπωλείο “Η Λέσβος”. Γαύρος, μαρίδα, όσπρια, σαλάτες και χταποδάκι στα κάρβουνα. Όλα απλά και ταπεινά, συνοδεία ούζου από τη Μυτιλήνη.

Εμμανουήλ Μπενάκη 38, Αθήνα, τηλ. 210-38.14.525

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών