ΕΞΟΔΟΣ

H αυθεντική ελληνική φιλοξενία συναντά την πολυτέλεια

Με φόντο το μοναδικό τοπίο της Μυκόνου, σε δύο από τις κορυφαίες παραλίες του νησιού, την κοσμοπολίτικη Ψαρού και τον γραφικό Ορνό, τα ξενοδοχεία Kenshō άνοιξαν και πάλι στις 21 Μαΐου και μας περιμένουν.

27.05.2021| Updated: 25.06.2021
H αυθεντική ελληνική φιλοξενία συναντά την πολυτέλεια

Με φόντο το μοναδικό  τοπίο της Μυκόνου, σε δύο από τις κορυφαίες παραλίες του νησιού, την κοσμοπολίτικη Ψαρού και τον γραφικό Ορνό, τα ξενοδοχεία Kenshō  άνοιξαν και πάλι στις 21 Μαΐου και μας περιμένουν.

Το Kenshō Psarou μας προτείνει μια ονειρική διαμονή σε μια από τις πιο διάσημες παραλίες της Μεσογείου, την Ψαρού. Με αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική που ενσωματώνεται στο φυσικό τοπίο αλλά και αυθεντικά design icons και όλες τις τεχνολογικές εφαρμογές συνθέτει ένα σύγχρονο σκηνικό ευζωίας. Ανάμεσα στα 35 δωμάτια, τις σουίτες αλλά και την υπερπολυτελή Villa του σίγουρα θα βρούμε αυτό που θα μας καλύψει για τις διακοπές μας. Αν προτιμάμε την γραφική παραλία Ορνός, τότε το Kenshō Ornos, είναι για εμάς γιατί εγγυάται μοναδικές στιγμές χαλάρωσης πάντα σε συνδυασμό με την πολυτελή διαμονή. Κάθε ένα από τα 35 δωμάτια και τις σουίτες του διαθέτει hot tub ή plunge pool. 

Τόσο στο εστιατόριο του Kenshō Psarou, όσο και στο Kenshō Ornos Restaurant ο Μυκονιάτης chef Ιπποκράτης Aναγνωστέλης παρουσιάζει και απογειώνει δημιουργικά την ελληνική κουζίνα, ενώ η γευστική εμπειρία ολοκληρώνεται με τα γλυκά επιδόρπια του pastry chef Δημήτρη Χρονόπουλου και υπογράφουν ένα γευστικό ταξίδι στην ελληνική παράδοση με τις πιο μοντέρνες τεχνικές και τάσεις της διεθνούς γαστρονομίας.

Όσο για την αναζωογόνηση μας και την ευεξία μας θα φροντίσει το Kenshō Beach Spa, δίπλα στη θάλασσα, όπου παρέχονται πρωτοποριακές θεραπείες με κορυφαία την exclusive θεραπεία «Psammo» που είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα Kenshō και η μοναδική σπηλιά στο Kenshō Cave Spa, που μας μεταφέρει στο περιβάλλον μιας πραγματικής σπηλιάς για χαλάρωση και αναζωογόνηση. 

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT