ΕΞΟΔΟΣ

Island Escape: Πάρτι στο δάσος με θέα τη θάλασσα

Ο νέος χώρος του Island που προσφέρεται για πάρτι και εκδηλώσεις έχει ιδιωτική παραλία και φαγητό που μαγειρεύεται μπροστά στα μάτια σου.

19.07.2021
Island Escape: Πάρτι στο δάσος με θέα τη θάλασσα

Ψηλά μπαμπού περικλείουν τον χώρο, ένα κομμάτι γης γεμάτο φυσική βλάστηση και φανταστική θέα στη θάλασσα. Αφού περάσεις τον κήπο μυρωδικών και σπρώξεις ελαφρά με τα χέρια τα φυτά που αποτελούν και την είσοδό του, θα βρεθείς στο Island Escape.

Μπορείς να πάρεις θέση στις άνετες ξαπλώστρες και τα μακριά τραπέζια που απλώνονται κάτω από τα πεύκα ή να περιπλανηθείς χαζεύοντας το νερό. Από το ανοιχτό μπαρ με τα προσεγμένα cocktails, στο food trolley με την neon επιγραφή ή στο γκριλ με τα κάρβουνα όπου το φαγητό που επιμελείται το «Δειπνοσοφιστήριον» μαγειρεύεται μπροστά στα μάτια των καλεσμένων.

Ακολουθώντας τα σκαλάκια θα φτάσεις στην όμορφη, αυτόνομη παραλία που προσφέρεται για χαλάρωση αλλά και για μπάνιο. Με ατμοσφαιρική μουσική -που δεν καλύπτει εντελώς τον ήχο των κυμάτων- μπορείς να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα παρέα με τα δροσερά ποτά και και τις μυρωδιές του μπάρμπεκιου.

Ο καινούργιος χώρος που εγκαινίασε φέτος το καλοκαίρι το Island είναι ιδανικό σημείο για ιδιωτικά πάρτι, κοινωνικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις και ως τέτοιο διατίθεται, προς το παρόν τουλάχιστον.

Island Escape

27ο χλμ. Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου, Βάρκιζα

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών