ΕΞΟΔΟΣ

Και πίτσα, και σασίμι

Και home made πίτσα θα προσφέρει πλέον η La Brasserie του ξενοδοχείου Τιτάνια, ό,τι πρέπει για ένα πιο ενισχυμένο lunch break. Τα υλικά ελληνικότατα, όπως …

07.10.2015

Και home made πίτσα θα προσφέρει πλέον η La Brasserie του ξενοδοχείου Τιτάνια, ό,τι πρέπει για ένα πιο ενισχυμένο lunch break. Τα υλικά ελληνικότατα, όπως χοιρινό Δράμας, ταλαγάνι κ.λπ.

La Brasserie, ξενοδοχείου Τιτάνια, Πανεπιστημίου 52, τηλ. 210-33.26.200


Αγαπημένο στέκι για ψαράκι ο Κόλλιας στη Συγγρού, όπου διαλέγουμε από αναπάντεχους θαλασσινούς μεζέδες μέχρι ένα ζουμερό ψάρι στο αλάτι.

Κόλλιας, Λεωφ. Συγγρού 303 και Δημοσθένους, Π. Φάληρο, τηλ. 210-94.08.62


Ταραμοσαλάτα τηγανητή (γιατί όχι;), τόνος σασίμι, καβουροπόδαρα, χταπόδι μπουγιουρντί καυτερούτσικο, άφθονο τσίπουρο – τι άλλο να ζητήσεις; Το Ψάριστον παραμένει σταθερή αξία για τους λάτρεις των θαλασσινών και των ψαριών, γι’ αυτό και πάντα είναι καλή ιδέα η κράτηση.

Ψάριστον, Καλαβρύτων 16, Ν. Ηράκλειο, τηλ. 210-28.50.74


Σταθερή αξία, με χαλαρή ατμόσφαιρα, νόστιμα μεζεδάκια και μαγειρευτά, παραμένει το «Μαύρο πρόβατο» στο Παγκράτι. Στα συν και οι εξαιρετικά λογικές τιμές.

Μαύρο πρόβατο, Αρριανού 31, Παγκράτι, τηλ. 210-72.23.466



Ποικιλία μεζέδων, σαλάτες και βραστά, χορταστικά πιάτα με κρέας ή θαλασσινά σε πολύ καλές τιμές. Το «Μοτοσακό» είναι ένα μαγαζί όπου μπορεί να βγει σύσσωμη η οικογένεια.

Μοτοσακό, Παναγή Τσαλδάρη 157, Καλλιθέα, τηλ. 210-95.88.390.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών