ΕΞΟΔΟΣ PROMOTED

Κώστας Σπηλιάδης: Ο άνθρωπος που άλλαξε τη γνώμη του κόσμου για το ελληνικό φαγητό

Όταν δουλεύεις με πρώτες ύλες κατευθείαν από το δίχτυ του ψαρά ή το καλάθι του παραγωγού, έρχεσαι σε επαφή με τη φύση στην πιο αγνή μορφή της. Αυτή είναι η αυθεντική εμπειρία των εστιατορίων Milos.

22.12.2022
Κώστας Σπηλιάδης: Ο άνθρωπος που άλλαξε τη γνώμη του κόσμου για το ελληνικό φαγητό

Το εστιατόριο Milos άνοιξε τις πόρτες του στο αθηναϊκό κοινό τον Ιανουάριο του 2004. Η άφιξη του καλύτερου ελληνικού εστιατορίου στον κόσμο στην πατρίδα του ανθρώπου που το δημιούργησε, Κώστα Σπηλιάδη, συνέπεσε έτσι με την ιστορική επιστροφή των Ολυμπιακών Αγώνων στον τόπο όπου γεννήθηκαν.
Το 2021 μεταφέρθηκε σε νέα τοποθεσία για να γίνει ένα με το xenodocheio Milos, ενός νέου μοναδικού εγχειρήματος στον χώρο της υψηλής ποιότητας φιλοξενίας.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό boutique hotel που συνδυάζει την χαρακτηριστική αισθητική απλότητα (μάρμαρο και λευκό ξύλο) και την υψηλής ποιότητας φιλοξενία που έκαναν τα εστιατόρια Milos παγκοσμίως αγαπητά.

Η γαστρονομία μας πηγάζει από τη Θάλασσα

Πίσω από κάθε ψάρι και θαλασσινό, κρύβεται ο αρχέγονος αγώνας του ανθρώπου να πάρει την πρώτη ύλη από την πηγή της.
Ως και το αλάτι που νοστιμεύει τα πιάτα μας, συλλέγεται με τρόπο μοναδικό από τους θαλασσοδαρμένους βράχους των νησιών του Αιγαίου.

Με ακρίβεια μαέστρου

Η φιλοσοφία μας είναι απλή. Θέλουμε να σερβίρουμε το τέλεια μαγειρεμένο ψάρι. Για εμάς, είναι έργο ζωής.

Απολαύστε τα εορταστικά μενού

Milos

Κολοκοτρώνη 3-5, Αθήνα

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών