ΕΞΟΔΟΣ

Μετά την κρεοφαγία, πάμε για ψαράκι;

Μεγάλη ποικιλία κρασιών Ελλήνων παραγωγών και πιάτα που έχει επιμεληθεί ο Χριστόφορος Πέσκιας θα βρείτε στο Κλίμα-Κλήμα στα Μελίσσια. Παναγή Τσαλδάρη 32-34, τηλ. 210-60.96.786. Μεζέδες, …

20.01.2015

Μεγάλη ποικιλία κρασιών Ελλήνων παραγωγών και πιάτα που έχει επιμεληθεί ο Χριστόφορος Πέσκιας θα βρείτε στο Κλίμα-Κλήμα στα Μελίσσια.

Παναγή Τσαλδάρη 32-34, τηλ. 210-60.96.786.


Μεζέδες, σαλάτες, χορταστικά πιάτα με κρέας ή θαλασσινά και καλές τιμές. Το «Μοτοσακό» στην Καλλιθέα είναι ένα μαγαζί για όλη την οικογένεια.

Παναγή Τσαλδάρη 157, τηλ. 210-95.88.390.


Το Deposito de Vino είναι ένα όμορφο wine bar στο κέντρο του Πειραιά και, όσον αφορά την κάβα του, η έμφαση δίνεται στον ελληνικό αμπελώνα. Υπάρχουν πολλές επιλογές και σε ποτήρι.

Κ. Παλαιολόγου 5, τηλ. 210-42.22.045.


Αν το ζητούμενο είναι ωραία, χαλαρή ατμόσφαιρα, νόστιμα μεζεδάκια και μαγειρευτά και να μην πληρώσετε μια περιουσία, θυμηθείτε το «Μαύρο πρόβατο» στο Παγκράτι.

Αρριανού 31, τηλ. 210-72.23.466.


Αν ψάχνετε καλό ψάρι στα βόρεια προάστια, το «Παράμαλο» είναι μια πολύ καλή επιλογή: κυδώνια, πετροσωλήνες, καλαμάρι, φρέσκα ψάρια σωστά ψημένα και πολλές σαλάτες.

Πάρνηθος 13, Νέα Κηφισιά, τηλ. 210-62.05.927.


Και επειδή είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι παραφάγαμε κρέας στις γιορτές, ιδού άλλη μία ψαροταβέρνα με νόστιμους μεζέδες και μεγάλη ποικιλία από φρέσκα ψάρια: οι Βαρκούλες στη Νέα Ιωνία.

Αλαΐας 2, τηλ. 213-03.58.767.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών