ΕΞΟΔΟΣ

Ο Κίτσουλας και η Λόλα

Ομολογουμένως, δεν έχουν ξοδευτεί λεφτά για το ντεκόρ, αλλά αυτό δεν φαίνεται να απασχολεί κανέναν από τους πιστούς (από χίπστερ μέχρι νοικοκυρές) του Κίτσουλα, που …

12.06.2015| Updated: 25.06.2021
Ο Κίτσουλας και η Λόλα

Ομολογουμένως, δεν έχουν ξοδευτεί λεφτά για το ντεκόρ, αλλά αυτό δεν φαίνεται να απασχολεί κανέναν από τους πιστούς (από χίπστερ μέχρι νοικοκυρές) του Κίτσουλα, που σερβίρει καθημερινά εκλεκτό μαγειρευτό φαγητό.

Κίτσουλας, Φιλικής Εταιρίας 25, Χαλάνδρι, τηλ. 210 68 14 798


Βρεθήκαμε πρόσφατα στη Νάουσα και διαπιστώσαμε πως στην πόλη οι επιλογές για φαγητό είναι λιγοστές. Ευχάριστη έκπληξη ήταν όμως το εστιατόριο του ξενοδοχείου Παλιά Πόλη, όπου σε ένα πολυτελές αλλά ζεστό περιβάλλον μπορείς να γευτείς ωραιότατα πιάτα από ντόπια υλικά και, φυσικά, τα μοναδικά κρασιά της περιοχής.

Ξενοδοχείο «Παλιά Πόλη», Βασιλέως Κωνσταντίνου 32, Νάουσα, τηλ. 23320 52 520


Πολύ αγαπημένη η Λόλα στα Κάτω Πετράλωνα. Εκτός από φθηνά ποτά, καλύπτει και την πείνα σου με κάτι πέρα από «τοστάκι», όπως σαλάτα με μανούρι ή σίζαρς και τορτίγια πικάντικου κοτόπουλου.

Λόλα, Κειριαδών 11, Κάτω Πετράλωνα, τηλ. 213 01 59 902



Στο Αθήρι, ο Αλέξανδρος Καρδάσης συνεχίζει τη νόστιμη μαγειρική του, έχοντας αναγνωριστεί πλέον και από τον οδηγό Μισελέν, που του απένειμε το Bib Gourmand στην κατηγορία των value for money εστιατορίων.

Αθήρι, Πλαταιών 15, Κεραμεικός, τηλ. 210 34 62 983

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών