ΕΞΟΔΟΣ

Πατσάς για το ξενύχτι, πίτσα για το σπίτι

Ήταν αναμενόμενο ότι η Cookoovaya θα γινόταν το talk of the town με το που θα άνοιγε τις πύλες της. Εμείς την επισκεφτήκαμε, ενθουσιαστήκαμε και …

29.12.2014| Updated: 25.06.2021
Πατσάς για το ξενύχτι, πίτσα για το σπίτι

Ήταν αναμενόμενο ότι η Cookoovaya θα γινόταν το talk of the town με το που θα άνοιγε τις πύλες της. Εμείς την επισκεφτήκαμε, ενθουσιαστήκαμε και θα επανέλθουμε πιο αναλυτικά τις επόμενες εβδομάδες.

Χατζηγιάννη Μέξη 2Α, Ιλίσια, τηλ. 210-72.35.005


Μια χαρά μας περιέθαλψε μια μαύρη νύχτα μετά από αρκετό ποτό η Ωραία των Αθηνών, στο Χαλάνδρι. Αντί για τα ωραία μαγειρευτά, βέβαια, εμείς προτιμήσαμε το φαγητό των ξενύχτηδων, δηλαδή κοτόσουπα και πατσά, τα οποία ευχαριστηθήκαμε και μας έφτιαξαν και το στομάχι.

Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 31, τηλ. 210-68.30.113


Φανταστική η μακαρονάδα με μελάνι σουπιάς, το ίδιο και η κλασική αματριτσιάνα, αν και όλα τα λεφτά στην Osteria Da Claudio είναι η ατμόσφαιρα της αυθεντικής ιταλικής τρατορίας.

Κώστα Βάρναλη 26, Χαλάνδρι, τηλ. 210-68.34.228


Η υπόθεση στη σειρά που παρακολουθούσαμε σήκωνε τσίμπημα, οπότε τι καλύτερο από μια Mystic Pizza; Παραγγείλαμε από το μενού των βιολογικών, την κλασική με τυρί, μπέικον, ζαμπόν και πιπεριά, όλα βιολογικά. Όπως πάντα, υπέροχη.

Εμμανουήλ Μπενάκη 76, Εξάρχεια, τηλ. 210-38.39.500

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών