ΕΞΟΔΟΣ

Ριζότο ή σπαλομπριζόλα;

Ενα ωραιότατο ριζότο με κοτόπουλο και μπρόκολο και τα λαχταριστά μίνι μπεργκεράκια κάλυψαν την όρεξή μας πριν από λίγες ημέρες στο Ζάχαρη και Αλάτι στα …

11.03.2015
Φωτογραφία: Ολυμπία Ορνεράκη

Ενα ωραιότατο ριζότο με κοτόπουλο και μπρόκολο και τα λαχταριστά μίνι μπεργκεράκια κάλυψαν την όρεξή μας πριν από λίγες ημέρες στο Ζάχαρη και Αλάτι στα Εξάρχεια, ένα μαγαζί που είναι δύσκολο να μη συμπαθήσεις.

Ζάχαρη και Αλάτι, Βαλτετσίου 47, Εξάρχεια, τηλ. 210 38 01 253


Η «Μυρτιά» της Νέας Σμύρνης έχει καλά κρέατα, από μοσχαρίσιο μπιφτέκι μέχρι νοστιμότατη σπαλομπριζόλα, «δυνατές» τηγανητές πατάτες και καλές τιμές. Γι’ αυτό και τα Σαββατοκύριακα θα δείτε πολλές οικογένειες.

Μυρτιά, Αϊδινίου 55, τηλ. 210 93 70 708



Τα καλύτερα ακούμε για το Αμα Λάχει chez Violette στο κάτω επίπεδο της γνωστής ταβέρνας της Καλλιδρομίου και ανυπομονούμε να το επισκεφτούμε. Οι φίλοι μάς λένε για αυθεντική γαλλική κουζίνα σε σκηνικό οικογενειακού ταβερνείου της γαλλικής επαρχίας.

Αμα Λάχει chez Violette, Καλλιδρομίου 69, Εξάρχεια, τηλ. 210 38 45 974

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών