ΕΞΟΔΟΣ

Σκουφάκι

Κλασικό ποτάδικο με όλη τη σημασία της λέξης: μεγάλη μπάρα για να κάθεσαι εκεί και να βλέπεις τον μπάρμαν να ετοιμάζει το ποτό σου, δύο-τρία …

31.01.2018
Φωτογραφία: Άγγελος Γιωτόπουλος

Κλασικό ποτάδικο με όλη τη σημασία της λέξης: μεγάλη μπάρα για να κάθεσαι εκεί και να βλέπεις τον μπάρμαν να ετοιμάζει το ποτό σου, δύο-τρία τραπεζάκια και όλος ο άλλος χώρος για ορθίους, εκλεκτά ποτά και επιλεγμένη μουσική, από τα λίγα μαγαζιά που έχουν DJ και τις καθημερινές. Διαλέξτε ένα ιδιαίτερο τζιν, όπως το Plymouth, που είναι και προϊόν ΠΓΕ (Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης) της αγγλικής πόλης ή ένα από τα πολλά μαλτ και ουίσκι. Στη λίστα με τα κοκτέιλ θα βρείτε κλασικές επιλογές, όπως negroni, αλλά και πιο ευφάνταστες δημιουργίες. Το Σκουφάκι ανοίγει από νωρίς το πρωί για καφέ, σνακ και κάποια ζεστά πιάτα. Happy hour στα κοκτέιλ κάθε μέρα από τις 4 έως τις 8 το απόγευμα.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών