ΑΓΟΡΑ PROMOTED

Θέλεις pizza; Θέλεις Ooni!

Το χειροποίητο comfort food που μας κάνει ευτυχισμένους.

17.02.2023
Θέλεις pizza; Θέλεις Ooni!

Είναι κάποιες βραδιές που ενώ δεν έχεις καμία όρεξη να μαγειρέψεις, θέλεις να φας κάτι εύκολο, οικείο, αλλά και απολαυστικό. Αποζητάς τη γλυκιά αυτή θαλπωρή του comfort food, που σου θυμίζει τον εαυτό σου και είναι δαιμονισμένα νόστιμο και παράλληλα πολύ, πολύ απλό! Κάτι που δεν θα μπορούσε να ενσαρκώνεται καλύτερα από μια αχνιστή pizza με τα υλικά που αγαπάς. Επειδή όμως ακόμα και το καλύτερο ιταλικό που παράγγειλες την τελευταία φορά δεν σε άφησε απόλυτα ικανοποιημένο, αναρωτιέσαι πως θα καταφέρεις να δημιουργήσεις το απόλυτο γεύμα, μόνος σου και χωρίς καθόλου κόπο. Και πολύ καλά κάνεις, γιατί μπορείς να έχεις όλα όσα θες και μάλιστα σε μόλις 60 δευτερόλεπτα. Ναι, καλά άκουσες! Τέλεια, αυθεντική pizza σε 1 μόνο λεπτάκι και μάλιστα από τα χεράκια σου. Ξαφνικά το μαγείρεμα δεν φαντάζει και τόσο άβολο. Το αντίθετο μάλιστα, το μαγείρεμα γίνεται απόλυτα άνετο και το φαγητό σου παίρνει την πιο γιορτινή του γεύση, γιατί γίνεται με τους φούρνους πίτσας της Ooni. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να προθερμάνεις τον Ooni φούρνο πίτσας σου και να επιλέξεις τα toppings που λατρεύεις. Voila! Dinner is served!

Όσο για τη ζύμη σου? Μπορείς να τη φτιάξεις επιτόπου ή ακόμα καλύτερα να την έχεις αφήσει να ωριμάσει, προετοιμάζοντάς την έως και 5 μέρες πριν. Η εφαρμογή «Ooni pizza ovens» app , για Android και IOS, σου επιτρέπει να επιλέξεις το μέγεθος της βάσης που θέλεις, το πόσες πίτσες θα ψήσεις, τη μαγιά, την υγρασία και άλλες παραμέτρους όπως το λάδι ή την ωρίμανση που επιθυμείς και το μόνο που μένει να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τη συνταγή που σου προτείνει η Ooni.

Στην εφαρμογή θα βρεις επίσης, το εγχειρίδιο οδηγιών χρήσεως του δικού σου φούρνου, συμβουλές, συνταγές για πίτσα, αλλά και συνταγές για άλλου είδους τρόφιμα, που δεν φανταζόσουν ποτέ ότι μπορείς να κάνεις στον Ooni φούρνο σου. Κι αν αύριο βράδυ λαχταρίσεις μπριζόλα αντί για pizza; Με τον φούρνο της Ooni μπορείς να μαγειρέψεις το πιο νόστιμο steak που έφαγες ποτέ, απλά χρησιμοποιώντας ένα μαντεμένιο σκεύος και αξιοποιώντας την δυνατότητα του φούρνου σου να πιάνει θερμοκρασίες έως και 500°C. Λαχανικά, θαλασσινά ακόμα και γλυκά ή οτιδήποτε θα μαγείρευες σε έναν κλασσικό φούρνο, αλλά με όλη τη γεύση του ψησίματος σε έναν παραδοσιακό ξυλόφουρνο.

Κι επειδή δεν είμαστε όλοι ίδιοι, η Ooni έχει δημιουργήσει 5 διαφορετικά μοντέλα φούρνων πίτσας, που καλύπτουν όλα τα γούστα. Θέλεις να ψήνεις πίτσες 30 εκατοστών με τους φούρνους Koda, Karu ή Fyra, 12 ιντσών ή μήπως προτιμάς τις large εκδοχές των μοντέλων Koda 16 και Karu 16 για πίτσες 40 εκατοστών? Θέλεις φούρνο της σειράς Koda για βολικό μαγείρεμα με υγραέριο, Fyra για να χρησιμοποιείς pellet, ή μήπως αυτό που χρειάζεσαι είναι οι φούρνοι Karu 16 και Karu 12, που λειτουργούν με ξύλα, κάρβουνα ή υγραέριο* δίνοντας υπέροχα καπνιστή γεύση σε ό, τι μαγειρέψεις? Θέλεις να μπορείς να παίρνεις τις αγαπημένες σου γεύσεις στο εξοχικό, στη θάλασσα ή στο βουνό; Κι αυτό γίνεται, γιατί με το εντυπωσιακά μικρό τους βάρος, πάνε παντού. Και για να γίνει το μαγείρεμά σου ακόμα πιο διασκεδαστικό και η ζωή σου ευκολότερη, η Ooni έχει αξεσουάρ που δεν φαντάζεσαι. Φτυάρια πίτσας, topping station για τα υλικά σου, μαντεμένια σκεύη για να αυτοσχεδιάζεις, mezzaluna για να κόβεις την πίτσα με μια κίνηση και ότι άλλο βάλει ο νους σου.

Έτσι, η βραδινή σου λιγούρα, θα γίνεται αφορμή για απολαυστικά pizza nights για εσένα ή αξέχαστα pizza party με τους αγαπημένους σου. Δεν χρειάζεσαι άλλο λόγο για να αποκτήσεις έναν φούρνο πίτσας και αξεσουάρ Ooni.

*με την προσθήκη ειδικών καυστήρων υγραερίου για Karu 16 & Karu 12, αντίστοιχα.

PSISTIS

Λεωφόρος Κηφισίας 306, Χαλάνδρι, 15232

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT