Κλασική αξία, αγαπημένο στέκι ντόπιων και παραθεριστών. Ο ιδιοκτήτης Γιώργος Φρατζέσκαρος μαγειρεύει με υλικά δικής του παραγωγής: ζαρζαβατικά από το μποστάνι του, κρεατικά και τυριά από τη φάρμα του. Κάτω από την παχιά σκιά που κάνουν τα αρμυρίκια, δοκιμάστε τις πίτες του, το ριγανάτο κουνέλι δικής τους εκτροφής, το μαστέλο -κατσικάκι στο τσικάλι- και οπωσδήποτε τα λαδερά ημέρας. Γλυκαθείτε με λεμονόπιτες και αμυγδαλόπιτες.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.