ΟΙΝΟΣ + ΠΟΤΑ PROMOTED

No Martini No Party!

Τα αφρώδη Martini Prosecco και Martini Asti φέρνουν την ιταλική παράδοση και ποιότητα σε κάθε γιορτή.

12.12.2022
No Martini No Party!

Το διάσημο όνομα Martini, διαχρονική σφραγίδα ιταλικής παράδοσης και ποιότητας, δεν θα λείπει ούτε φέτος τις γιορτές από τα ζεστά οικογενειακά τραπέζια και τα πάρτι με τους αγαπημένους μας φίλους. Θα είναι εκεί, όπως πάντα, δίνοντας τον απαραίτητο εορταστικό τόνο σε κάθε μικρή ή μεγάλη στιγμή ανέμελης χαράς και ευφορίας.

Τα ιστορικά spumante (αφρώδεις οίνοι) του Martini, το Martini Prosecco με καταγωγή από τις περιοχές Veneto και Friuli της βορειοανατολικής Ιταλίας, και το Martini Asti με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π.) από την περιοχή Asti του Piedmont, συνεχίζουν μια κληρονομιά άνω των 150 ετών, που τα κάνει ξεχωριστά.

Η χαρακτηριστική φιάλη με το λογότυπο MARTINI, έχοντας συντροφέψει γενιές και γενιές στις πιο ανοιχτόκαρδες και αξέχαστες στιγμές τους χρόνου, συνεχίζει να είναι η αγαπημένη επιλογή για να συνοδέψει τέλεια τις αλμυρές και γλυκές λιχουδιές που σερβίρονται παντού αυτές τις μέρες. Αλλά και δώρο με μεγάλη συναισθηματική αξία: η αφορμή, η αφετηρία και η κορύφωση κάθε μικρής ή μεγάλης γιορτής!

Το Martini Prosecco, ξηρό και φρουτώδες, χαρακτηρίζεται από αρώματα φρέσκου μήλου, αχλαδιού, μανταρινιού και μελιού με πολύ ευχάριστο και ισορροπημένο τελείωμα. Ιδιαίτερα απολαυστικό και ευκολόπιοτο, το Martini Prosecco, συνοδεύει ιδανικά τυριά, αλλαντικά και θαλασσινά, ενώ σερβιρισμένο με πάγο προτείνεται ως απεριτίφ στα πλούσια καλέσματα των ημερών.

Το Martini Asti από σταφύλια Moscato Bianco, πιο γλυκό και ελαφρύ, με ντελικάτα αρώματα ώριμων φρούτων (σταφύλι, ροδάκινο, πεπόνι), σερβίρεται μετά το δείπνο μαζί με κρεμώδη γλυκά, τάρτες με φρούτα εποχής και φυσικά το διάσημο panettone.

Μοναδικές γαστρονομικές και οινικές συνήθειες, που ξεκίνησαν από την πρωτοπόρο Ιταλία πριν πολλά πολλά χρόνια, έχοντας πια εμποτίσει όλον τον κόσμο.

No Martini No Party, λοιπόν, καθώς τα ποτήρια με Martini Sparkling υψώνονται και τσουγκρίζουν για θερμές ευχές μέσα από την καρδιά μας. Καλές Γιορτές!

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT