ΟΙΝΟΣ + ΠΟΤΑ

Για μακρά παλαίωση

SyrahΠαραγωγόςΣτέλιος ΛογοθέτηςΠοικιλίαΕπιτραπέζιος οίνος ερυθρός ξηρός Αλκοόλ14,5% Με πολλά επιτυχημένα κρασιά στο δημιουργικό ντοσιέ του ο Στέλιος Λογοθέτης εμφανίζει πια και την δική του παραγωγή όπου …

12.05.2014
Φωτογραφία: Άκης Ορφανίδης

Syrah
Παραγωγός
Στέλιος Λογοθέτης
Ποικιλία
Επιτραπέζιος οίνος ερυθρός ξηρός
Αλκοόλ
14,5%

Με πολλά επιτυχημένα κρασιά στο δημιουργικό ντοσιέ του ο Στέλιος Λογοθέτης εμφανίζει πια και την δική του παραγωγή όπου το προσωπικό του στυλ εκφράζεται με κάθε ελευθερία. Κρασιά με πλούτο, ένταση, που δίνουν βάση στα ποικιλιακά χαρακτηριστικά αλλά και στις τάσεις της εποχής. Χαρακτηριστικό δείγμα το Syrah που σας προτείνω σήμερα.

Σκούρο κόκκινο χρώμα σχεδόν αδιαπέραστο οδηγεί με φυσικότητα σε αρώματα κόκκινα, με νότες ανοιξιάτικης βιολέτας, ενώ οι πιο έμπειροι θα ανακαλύψουν τις υπογραμμίσεις μελανιού και παλαιωμένου δέρματος, στοιχεία που κάνουν ενα κόκκινοι κρασί ξεχωριστό. Οι έντονες αλλά πολύ καλές τανίνες μας διαβεβαιώνουν ότι μπορούμε να το κρατήσουμε αρκετά χρονάκια στην κάβα μας δίνοντας του τον χρόνο να εξελιχθεί. Πρωτείνες στιβαρές αναζητά στα πιάτα που θα το συνοδέψουν.

Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών