ΟΙΝΟΣ

Τα κρασιά του Οινοποιείου Φράγκου

Αβέρκιος / Σαββατιανό / Οίνος Λευκός Επιτραπέζιος / Αλκοόλ: 12,5%Πρασινοκίτρινο χρώμα. Στη μύτη, αρώματα τροπικών φρούτων: μάνγκο και μπανάνας. Στόμα γεμάτο, φρουτώδες. Δροσερή γεύση και …

22.10.2013| Updated: 25.06.2021
Φωτογραφία: Βαγγέλης Ζαβός
Τα κρασιά του Οινοποιείου Φράγκου

Αβέρκιος / Σαββατιανό / Οίνος Λευκός Επιτραπέζιος / Αλκοόλ: 12,5%
Πρασινοκίτρινο χρώμα. Στη μύτη, αρώματα τροπικών φρούτων: μάνγκο και μπανάνας. Στόμα γεμάτο, φρουτώδες. Δροσερή γεύση και μακρά επίγευση.

Αβέρκιος / Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο / Οίνος Ερυθρός Επιτραπέζιος / Αλκοόλ: 12,8%
Σκούρο κόκκινο χρώμα με ιώδεις ανταύγειες. Αρώματα κόκκινων φρούτων και μαρμελάδας βύσσινο με νύξεις βανίλιας. Στόμα μεσαίου όγκου, με μαλακές τανίνες και καλή ισορροπία.

Άλυπος / Merlot, Syrah / Οίνος Ερυθρός Επιτραπέζιος / Αλκοόλ: 13,5%
Μαυροκόκκινο χρώμα. Από χαρμάνι που του δίνει αρωματική πολυπλοκότητα, ένα «εύκολο» ερυθρό κρασί, με μαλακές τανίνες και καλή διάρκεια στο στόμα. Η παραμονή στο βαρέλι τού έχει δώσει επιπλέον πικάντικες αρωματικές νότες.

Σαββατιανό / Σαββατιανό / Τοπικός Οίνος Σπάτων / Αλκοόλ: 12,5%
Μια εξαιρετική οινοποίηση της ποικιλίας των Μεσογείων με εντυπωσιακά, καθαρά αρώματα ροδάκινου, μπανάνας, λεμονιού, ακτινιδίου, πεπονιού και φράουλας. Μαλακό και εξαιρετικά ευχάριστο στο στόμα, με καλή ισορροπία και ικανοποιητική διάρκεια.

Νέηλυς / Μαλαγουζιά / Οίνος Λευκός Επιτραπέζιος / Αλκοόλ: 12,5%
Ένα από τα κορυφαία λευκά ελληνικά κρασιά. Κιτρινοπράσινο χρώμα με γκρίζες ανταύγειες και μια εντυπωσιακή σύνθεση αρωμάτων -μήλου, αχλαδιού, εσπεριδοειδών και τριαντάφυλλου- που ισορροπούν άψογα. Γεμάτη γεύση, ιδανικά πιπεράτη, οξύτητα που εξελίσσεται σε λεμονάτη και δροσερή επίγευση. Συνδυάζεται με πλήθος πιάτων, αλλά πίνεται και ως απεριτίφ.

Οινοποιείο Φράγκου, Λεωφόρος Μαραθώνος και Μακεδονομάχων, Ραφήνα, 22940-32 508, www.fragouwines.gr 


Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών