Ελληνικό Kir Royal προτείνουν οι δημιουργοί του μεσογειακού τζιν Mataroa, οι οποίοι πρόσφατα λάνσαραν τη ροζ εκδοχή του. Πρόσθεσαν στην εκχύλιση ρόδι και ιβίσκο, και έτσι το Mataroa Pink από την Αριδαία είναι πιο φρουτένιο. Πίνεται σκέτο ή με αρωματικά τόνικ, όμως το ιδανικό σερβίρισμα που προτείνουν οι ίδιοι περιέχει 40 ml Mataroa Pink, 10 ml σιρόπι ιβίσκου και 20 ml χυμό λεμονιού χτυπημένα στο σέικερ. Σερβίρουμε σε ψηλό ποτήρι και απογεμίζουμε με αφρώδη οίνο.
Σε κάβες.