ΟΙΝΟΣ + ΠΟΤΑ

Ηπειρώτικο και παλαιωμένο

Με στέμφυλα της ηπειρώτικης ποικιλίας Ντεμπίνα

13.03.2018

Με μαεστρία και τέχνη, με στέμφυλα της ηπειρώτικης ποικιλίας Ντεμπίνα, παράγουν στο κτήμα Γκλίναβου στην Ήπειρο τη Χρυσή Βίδρα. Αυτό το παλαιωμένο τσίπουρο πριν βρεθεί στο μπουκάλι περνάει δύο χρόνια απ’ τη ζωή του σε δρύινα γαλλικά βαρέλια, αποκτώντας περίπλοκα αρώματα καφέ, σοκολάτας, μελιού και κυδωνιού σε φόντο γλυκιάς βανίλιας. Απόλαυση μαζί με πλακάκια μαύρης σοκολάτας, με φρούτα γλασέ ή τρουφάκια.


Στα καταστήματα Greece and Grapes, Καραμανλίδικα του Φάνη.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών