Σπαρμένο με απέραντους λεμονόκηπους, το Σορέντο φημίζεται για τα ΠΓΕ λεμόνια του, πρώτη ύλη για λιμοντσέλο-κορυφή. Και άκουσα Ιταλούς να το παινεύουν το λιμοντσέλο της οικογένειας Λάζαρη, που το παράγει στην ποτοποιία της στην Κέρκυρα. Εξόχως αρωματικό και ισορροπημένο, πικάντικο, απολαυστικά γλυκόξινο, ο καλύτερος επίλογος σε ένα δείπνο. Δοκιμάστε και το λικέρ κουμκουάτ.
ΠΟΤΑ
Κερκυραϊκό λιμοντσέλο
Σπαρμένο με απέραντους λεμονόκηπους, το Σορέντο φημίζεται για τα ΠΓΕ λεμόνια του, πρώτη ύλη για λιμοντσέλο-κορυφή. Και άκουσα Ιταλούς να το παινεύουν το λιμοντσέλο της …
05.12.2017| Updated: 25.06.2021
Φωτογραφία: Άκης Ορφανίδης