ΟΙΝΟΣ + ΠΟΤΑ

Κερκυραϊκό λιμοντσέλο

Σπαρμένο με απέραντους λεμονόκηπους, το Σορέντο φημίζεται για τα ΠΓΕ λεμόνια του, πρώτη ύλη για λιμοντσέλο-κορυφή. Και άκουσα Ιταλούς να το παινεύουν το λιμοντσέλο της …

05.12.2017
Φωτογραφία: Άκης Ορφανίδης

Σπαρμένο με απέραντους λεμονόκηπους, το Σορέντο φημίζεται για τα ΠΓΕ λεμόνια του, πρώτη ύλη για λιμοντσέλο-κορυφή. Και άκουσα Ιταλούς να το παινεύουν το λιμοντσέλο της οικογένειας Λάζαρη, που το παράγει στην ποτοποιία της στην Κέρκυρα. Εξόχως αρωματικό και ισορροπημένο, πικάντικο, απολαυστικά γλυκόξινο, ο καλύτερος επίλογος σε ένα δείπνο. Δοκιμάστε και το λικέρ κουμκουάτ.


Παντοπωλείον Μεσογειακής Διατροφής

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών