ΠΟΤΑ

Ποιο «Δεκαράκι» ανοίγουμε την Τσικνοπέμπτη;

Αν πρόκειται για τσίπουρο, τότε σίγουρα επιλέγουμε Δεκαράκι, και αν είναι και Τσικνοπέμπτη, προτιμούμε οπωσδήποτε το «Δεκαράκι Ροδίτης»!

01.03.2021| Updated: 25.06.2021
Ποιο «Δεκαράκι» ανοίγουμε την Τσικνοπέμπτη;

Αν πρόκειται για τσίπουρο, τότε σίγουρα επιλέγουμε Δεκαράκι, και αν είναι και Τσικνοπέμπτη, προτιμούμε οπωσδήποτε το «Δεκαράκι Ροδίτης»!

Για όλους εμάς που απολαμβάνουμε την παραδοσιακή, καθαρή, κλασική γεύση του τσίπουρου ήρθε το «Δεκαράκι Ροδίτης» για να συνοδεύσει τους εκλεκτούς μεζέδες της Τσικνοπέμπτης. Ένα εξαίρετο κράμα από ζεστό σώμα, ήπια αρώματα και στρογγυλεμένη, απαλή, ξεκάθαρη γεύση, αυτό το Δεκαράκι από τη ροζέ ποικιλία σταφυλιών Ροδίτη Τυρνάβου μοσχοβολά μέλι και λεμόνι και είναι το απόλυτο τσίπουρο για να συνοδεύσει κάθε μεζέ για την οικογένεια και τους φίλους μας.

Βάζουμε το «Δεκαράκι Ροδίτης» στο ψυγείο (ιδανικά σερβίρεται στους 10°C ) και ξεκινάμε από νωρίς να το απολαμβάνουμε μαζί με τις πρώτες κρεατολιχουδιές που «βγαίνουν» από τη σχάρα, όπως ζουμερά λουκανικάκια αλλά και ψημένες φέτες ψωμιού αλειμμένες με τυροκαυτερή. Με τη συνοδεία της αγαπημένης μας μουσικής και παρέας ανοίγουμε εορταστικά την ημέρα μας με το τσίπουρο «Δεκαράκι Ροδίτης» και δημιουργούμε το κατάλληλο κλίμα για την καθιερωμένη ιεροτελεστία που ακολουθεί. Ένας δροσερός Ροδίτης όμως δεν πρέπει να λείπει από κανένα τραπέζι με μεζέδες. Ταιριάζει ιδανικά με κάθε λογής τηγανητούς, ψητούς μεζέδες, αλλά και με ελαφριές σαλάτες και πικάντικες αλοιφές.

Το ευκολόπιοτο «Δεκαράκι Ροδίτης» είναι το αρμονικό, κλασικό, ισορροπημένο τσίπουρο της οικογένειας των μονοποικιλιακών αποσταγμάτων «Δεκαράκι»! Η γεύση, το άρωμα και η ξεχωριστή ποιότητα που απολαμβάνουμε με κάθε ποτηράκι «Δεκαράκι Ροδίτης» δεν είναι τυχαία. Είναι το αποτέλεσμα της παραδοσιακής διαδικασίας της απόσταξής του: Αργά και καρτερικά, σε ελληνικούς, παραδοσιακούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες, τα στέμφυλα υπογράφουν με το μοναδικό άρωμά τους το απόσταγμα, ενώ η πολλαπλή επαναπόσταξη τελειοποιεί το τελικό προϊόν, χαρίζοντάς του άριστη ποιότητα και απόσταγμα-διαμάντι, χωρίς γλυκάνισο, με αλκοολικό βαθμό 40% Vol.

Το Δεκαράκι, με σεβασμό και αγάπη στην παράδοση και την υψηλή τεχνογνωσία στην απόσταξη μονοποικιλιακού τσίπουρου, πρόσφατα παρουσίασε την πρώτη οικογένεια μονοποικιλιακών αποσταγμάτων, εκτός από τον αρμονικό Ροδίτη, το εκρηκτικό Μοσχάτο και την αρχοντική Μαλαγουζιά, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο νέα διάσταση ποιότητας στο τσίπουρο.

Για περισσότερα επισκεφθείτε το www.dekaraki.gr ή ακολουθήστε το Δεκαράκι στο Facebook www.facebook.com/todekaraki και το Instagram www.instagram.com/todekaraki.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών