ΠΟΤΑ

Τα μονοποικιλιακά: Με όπλο τη μοναδικότητα

Ελληνικά αποστάγματα που κλέβουν την παράσταση και κερδίζουν τις εντυπώσεις!

18.07.2016| Updated: 25.06.2021
Τα μονοποικιλιακά: Με όπλο τη μοναδικότητα

Ελληνικά  αποστάγματα που κλέβουν την παράσταση και κερδίζουν τις εντυπώσεις!

Πνεύμα Τσίπουρο από Mαυρο-δάφνη, Λευτέρης Θερμός

Πνεύμα Τσίπουρο από Mαυρο-δάφνη Λευτέρης Θερμός Ο Θανάσης Παρπαρούσης βάζει την εμπειρία, ο Λευτέρης Θερμός την επιμέλεια σε ένα κρυστάλλινο απόσταγμα στεμφύλων Μαυροδάφνης. Ρωμαλέο, γενναιόδωρο, με γευστικό πλούτο, νεύρο και φρεσκάδα, πίνεται παγωμένο με finger foods, όστρακα και ψάρια σεβίτσε.

Τσίπουρο από Ασύρτικο, κτημα Σιγάλα

Το πρώτο τσίπουρο από τη Σαντορίνη από τη δημοφιλή ελληνική ποικιλία. Πικάντικη μύτη και στόμα, σπιρτάδα και λιπαρότητα, ανθώδη και βοτανικά αρώματα. Εκλεκτό απεριτίφ, που πίνεται παγωμένο και συνδυάζεται με πλατό καπνιστών και αλίπαστων θαλασσινών.

Απόσταγμα σταφυλιού, Ξινόμαυρου Τσιλιλής

Δόξα και τιμή στην κραταιά βορειοελλαδίτικη ποικιλία, σε ένα ξηρό απόσταγμα με ποικιλιακά αρώματα αχλαδιού, μήλου, δαμάσκηνου και λιαστής ντομάτας, με μια σταλιά στυφάδα στην επίγευση. Λατρεύει καπνιστούς σολομούς, πέστροφες, αυγοτάραχο και μπρικ.

To Δεκαράκι, Οικογένεια Βασδαβάνου

Φροντισμένο μονοποικιλιακό απόσταγμα από στέμφυλα Μοσχάτου Τυρνάβου. Φινέτσα και ένταση με αρώματα από βότανα, πελτέ κυδώνι, εσπεριδοειδή και άνθη πορτοκαλιάς. Συνοδεύει ψητά ψάρια και αχνιστά θαλασσινά, άκρως απολαυστικό με φρουτοσαλάτες και επιδόρπια λευκής σοκολάτας.

Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT