ΟΙΝΟΣ + ΠΟΤΑ

Τα παλαιωμένα: Η τέχνη του blending

Ελληνικά αποστάγματα που κλέβουν την παράσταση και κερδίζουν τις εντυπώσεις!

20.07.2016
Φωτογραφία: Άκης Ορφανίδης

Ελληνικά αποστάγματα που κλέβουν την παράσταση και κερδίζουν τις εντυπώσεις!

Παλαιωμένο Τσίπουρο, Οικογένεια Σπυρόπουλου

Μπαχαρένιο, παλαιωμένο τσίπουρο, χαρμανιάζεται προσεκτικά για να αποκτήσει εκφραστικότητα, πολύπλοκη γεύση και έντονη αίσθηση καραμέλας γάλακτος. Με πούρα, τάρτες σοκολάτας και μπλακ φόρεστ.

Παλαιωμένο Τσίπουρο, Navarino Vineyards

Από στέμφυλα βιολογικών αμπελώνων, πλούσιο και μεστό, με στρογγυλάδα και πικάντικη επίγευση χαμομηλιού και βανίλιας, σταφίδας και περγαμόντου. Συνοδός καπνιστών αλλαντικών και ψαρικών.

Μανιφέστο, Οικογένεια Αποστολάκη

Αυτό το Μανιφέστο διακηρύσσει πως μέσα στα βαρέλια το τσίπουρο σοβαρεύει, αποκτά εκτόπισμα, σκαρφαλώνοντας στην premium κατηγορία. Απολαύστε το όπως ένα καλό malt.

Παλαιωμένο Τσίπουρο, Καρδάση

Πολυδιάστατο παλαιωμένο τσίπουρο με τόσο σύνθετη αρωματική παλέτα, που νομίζεις πως βρίσκεσαι στα Highlands! Παρτενέρ για πούρο.

Το απόσταγμα της Σεμέλης

Μόλις επτά μήνες σε μικρά δρύινα γαλλικά βαρέλια τού δίνουν φινέτσα και λεπτή καπνιστή χροιά. Πλούσια αρώματα γλασαρισμένων φρούτων, καραμέλας και μπαχαρικών. Ιδανικό απεριτίφ.

Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών