ΠΟΤΑ

Το γλυκό και το ρούμι

Το ξεχωριστής ποιότητας ρούμι Ron Zacapa αναδεικνύεται στο μέγιστο όταν συνδυαστεί με ένα ποιοτικό γλυκό. O βραβευμένος Consultant Chef pâtissier της Σπονδής, Gilles Marchal δημιούργησε …

11.07.2014| Updated: 25.06.2021

Το ξεχωριστής ποιότητας ρούμι Ron Zacapa αναδεικνύεται στο μέγιστο όταν συνδυαστεί με ένα ποιοτικό γλυκό. O βραβευμένος Consultant Chef pâtissier της Σπονδής, Gilles Marchal δημιούργησε ένα πρωτοποριακό γλυκό με σοκολάτα, για να ταιριάζει ιδανικά με τον πολυσύνθετο χαρακτήρα του, προκαλώντας τους ουρανίσκους με ιδιαίτερες και πρωτοποριακές γεύσεις, συνδυασμένες με τα έντονα αρώματα του Ron Zacapa που ωριμάζει σε υψόμετρο 2.300 μέτρων.

Το γλυκό που δημιούργησε ο Gilles Marchal, έχει ενταχθεί στο menu της Σπονδής και συνοδεύεται από Ron Zacapa.

Η μους σοκολάτας από το νησί Γρενάδα, που κυριαρχεί στο γλυκό απελευθέρωνει τις πλούσιες νότες καφέ, ψημένου κάστανου, καπνισμένου ξύλου και καπνού, που χαρακτηρίζουν τη γεύση του Ron Zacapa. Παράλληλα η Crème Anglaise με ρούμι Ron Zacapa XO, το παγωτό καρύδα, κεράσι και μπανάνα ενίσχυσαν τις θαυμάσια τις φρουτώδεις νότες κερασιού και γλυκού μελιού ζαχαροκάλαμου, του Ron Zacapa.

Το Ron Zacapa υπάρχει σε δύο επιλογές. Μία πολύπλοκη, το Ron Zacapa 23, ένα μείγμα από ρούμι που έχουν ωριμάσει από 6 έως 23 χρόνια και μία ισορροπημένη το Ron Zacapa XO, με μείγμα από ρούμι που έχουν ωριμάσει από 6 έως 25 χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών