PROMO

Καλοκαιρινός Γαστρονόμος!

Στον «Γ» που κυκλοφορεί την Κυριακή 11/06 βουτάμε στις σάλτσες των κοκκινιστών και ετοιμάζουμε μόνοι μας σπιτικά φαλάφελ. Ο Fabrizio Buliani μας στρώνει το τραπέζι …

08.06.2017

Στον «Γ» που κυκλοφορεί την Κυριακή 11/06 βουτάμε στις σάλτσες των κοκκινιστών και ετοιμάζουμε μόνοι μας σπιτικά φαλάφελ. Ο Fabrizio Buliani μας στρώνει το τραπέζι και ετοιμάζει ιταλικό μενού με 4 πιάτα. Μπριάμ, σαλάτες με φασολάκια, ντάκοι και φυσικά τα γιαουρτένια και δροσερά γλυκά δια χειρός Στέλιου Παρλιάρου με την Καθημερινή!

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών