Πρόκειται για ένα μεγάλο συλλεκτικό τεύχος, το μεγαλύτερο που έχει κυκλοφορήσει έως τώρα! Αποτυπώνει τη μεγάλη δημοσιογραφική αποστολή του Γαστρονόμου: τέσσερις δημοσιογράφοι και τρεις φωτογράφοι ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη με στόχο να καταγράψουν τα πασχαλινά έθιμα των Ρωμιών, αλλά και να χαρτογραφήσουν τη μοναδική γαστρονομική σκηνή της πόλης, τα στέκια και τις αγορές της. Σε αυτό το τεύχος, μαγειρεύουμε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο τα άλαδα φαγητά της Μεγάλης Εβδομάδας, κάνουμε Ανάσταση στο Πέραν, στρώνουμε πασχαλινό τραπέζι στον Βόσπορο και γνωρίζουμε τους Ρωμιούς της Πόλης, μέσα από τις ιστορίες τους και τις οικογενειακές συνταγές τους. Πασχαλινά γεύματα, τρανοί μεζέδες, αρωματικά πιλάφια, πλούσιες σαλάτες και πλήθος από γλυκά που συνδυάζουν θαυμαστά Δύση και Ανατολή, παρελαύνουν στις 324 σελίδες του συλλεκτικού, πασχαλιάτικου Γαστρονόμου.
Παραγγείλτε εγκαίρως το τεύχος σας στο περίπτερο της γειτονιάς, πριν εξαντληθεί!