PROMO

Στο Ζάχαρη & Αλεύρι: 43 γλυκά με τη γεύση της άνοιξης

Το νέο διπλό τεύχος του Ζάχαρη & Αλεύρι κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα! Με ανοιξιάτικη διάθεση και δεκάδες συνταγές, μας δίνει πολλές ιδέες για γλυκές δημιουργίες.

16.03.2023| Updated: 18.04.2023
Φωτογραφίες: Θεοδόσης Γεωργιάδης Food styling: Σταυρούλα Φουτσά
Στο Ζάχαρη & Αλεύρι: 43 γλυκά με τη γεύση της άνοιξης

Σε αυτό το τεύχος, θα συστηθούμε ξανά με το γαλακτομπούρεκο, ίσως το πιο νόστιμο και αγαπητό σιροπιαστό γλυκό της ελληνικής παράδοσης, μέσα από ένα χορταστικό αφιέρωμα με οκτώ συνταγές. Από το γαλακτομπούρεκο «της γιαγιάς» περνάμε με ευκολία στις πιο δημιουργικές εκδοχές του που δοκιμάζουν τα όριά μας, γιατί πόση απόλαυση να αντέξει κανείς; Γαλακτομπούρεκο με κανταΐφι, με σοκολάτα ή γαλακτομπούρεκο-μπακλαβάς;

Ανάβουμε τον φούρνο για να φτιάξουμε λαχταριστό παριζιάνικο cookie cake και βγάζουμε και το τηγάνι σε θέση μάχης γιατί έρχονται λαχταριστές τηγανίτες και pancakes αλλά και νόστιμα τηγανόψωμα.

Πελοποννησιακά τηγανοψωμάκια περιχυμένα με μέλι

Δώρο μαζί με το «Ζάχαρη & Αλεύρι» ένα έξτρα τεύχος με14 ανοιξιάτικα γλυκά με φράουλες, τα πιο αγαπημένα φρούτα αυτής της εποχής.

Το ανοιξιάτικο «Ζάχαρη & Αλεύρι» κυκλοφορεί στα περίπτερα από τις 17 Μαρτίου

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών