Σε αυτό το τεύχος, θα συστηθούμε ξανά με το γαλακτομπούρεκο, ίσως το πιο νόστιμο και αγαπητό σιροπιαστό γλυκό της ελληνικής παράδοσης, μέσα από ένα χορταστικό αφιέρωμα με οκτώ συνταγές. Από το γαλακτομπούρεκο «της γιαγιάς» περνάμε με ευκολία στις πιο δημιουργικές εκδοχές του που δοκιμάζουν τα όριά μας, γιατί πόση απόλαυση να αντέξει κανείς; Γαλακτομπούρεκο με κανταΐφι, με σοκολάτα ή γαλακτομπούρεκο-μπακλαβάς;
Ανάβουμε τον φούρνο για να φτιάξουμε λαχταριστό παριζιάνικο cookie cake και βγάζουμε και το τηγάνι σε θέση μάχης γιατί έρχονται λαχταριστές τηγανίτες και pancakes αλλά και νόστιμα τηγανόψωμα.
Δώρο μαζί με το «Ζάχαρη & Αλεύρι» ένα έξτρα τεύχος με14 ανοιξιάτικα γλυκά με φράουλες, τα πιο αγαπημένα φρούτα αυτής της εποχής.
Το ανοιξιάτικο «Ζάχαρη & Αλεύρι» κυκλοφορεί στα περίπτερα από τις 17 Μαρτίου