O Γαστρονόμος Φεβρουαρίου, γεμάτος με ιστορίες και μαγειρικές της μεταπολεμικής Ελλάδας, είναι αφιερωμένος στους παππούδες μας, τους εκπροσώπους μιας γενιάς που ανδρώθηκε στα δύσκολα και στις μνήμες της κουβαλάει τις μυρωδιές και τις γεύσεις της παραδοσιακής μας κουζίνας.
Οι παππούδες μας
Ένας ψήστης από τη Θεσσαλία. Ένας κτηνοτρόφος, κουρέας και κάπελας από την Κρήτη. Ένας μελισσοκόμος-κρεοπώλης-
Έθιμα της Αποκριάς
Επίσης, στον Γαστρονόμο Φεβρουαρίου θα μάθετε τα πάντα για τα έθιμα της Αποκριάς μαζί με τις προτάσεις μας για κρεοφαγία, τυριά, μακαρόνια, αποστάγματα και κρασιά.
Τα γλυκά του Στέλιου Παρλιάρου
Όπως κάθε μήνα, ο Στέλιος Παρλιάρος ετοιμάζει απίθανα γλυκά: Για τον Φεβρουάριο έφτιαξε μοναδικά κλασικά αλλά και πρωτότυπα ρυζόγαλα.