PROMO

Το καλοκαίρι δεν τελειώνει όσο έχουμε τις βόλτες στα θερινά

Αυτά είναι τα ιδανικά σημεία της πόλης για σινεφίλ εξόδους παρέα με την αγαπημένη Premium μπίρα Fischer.

22.09.2021
Το καλοκαίρι δεν τελειώνει όσο έχουμε τις βόλτες στα θερινά

Το καλοκαίρι στην πόλη δεν θα ήταν το ίδιο αν δεν είχαμε τα θερινά. Κρυμμένα ανάμεσα στις πολυκατοικίες, χωμένα σε μυστικούς κήπους ή ακόμα και δίπλα στη θάλασσα είναι τα μικρά μας καταφύγια, πάντα εκεί για να κάνουν πιο γοητευτικά τα ζεστά μας βράδια.

Και τώρα, παρόλο που οι περισσότεροι έχουμε αφήσει πίσω τα νησιά και τις διακοπές, τα θερινά σινεμά φωτίζουν ακόμα τις νύχτες μας και καταφέρνουν με τον δικό τους μαγικό τρόπο να κάνουν το καλοκαίρι να κρατήσει ακόμα περισσότερο. Είτε με την παρέα, είτε μόνοι επιστρέφουμε στην πιο αγαπημένη συνήθεια του αστικού καλοκαιριού.

Αυτή είναι η ιδανική εποχή για κινηματογραφικά ραντεβού κάτω από τα αστέρια. Η δροσιά του σούρουπου, τα πρόσωπα που βλέπουμε και πάλι, οι ψιθυριστές κουβέντες των διπλανών πριν αρχίσει η ταινία, όλα αυτά που μας θυμίζουν πόσο τυχεροί είμαστε που ζούμε στην Ελλάδα και έχουμε τα θερινά.

Καθόμαστε λοιπόν αναπαυτικά και παίρνουμε θέση μπροστά από τις οθόνες με τη μυρωδιά του ποπ-κορν στον αέρα και την παγωμένη μπίρα Fischer στο χέρι, για να παρακολουθήσουμε τις παλιές, κλασικές ταινίες που λατρεύουμε αλλά και ό, τι νέο και συναρπαστικό κυκλοφορεί, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. Ακόμα και στη μεταβατική περίοδο που ζούμε, με την κοινωνική αποστασιοποίηση να αποτελεί ακόμα κομμάτι της καθημερινότητάς μας, τα θερινά σινεμά συνεχίζουν να είναι ένας από τους πιο ασφαλείς τρόπους να χαρούμε τις νύχτες μας στην πόλη.

Αυτά τα εμβληματικά σημεία- ρομαντικά, νοσταλγικά αλλά και διαχρονικά- στηρίζει ξανά, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η πιο σινεφίλ Premium Pilsener μπίρα Fischer, δηλώνοντας παρούσα στα πιο ξεχωριστά θερινά, δροσίζοντας το σινεφίλ κοινό και ολοκληρώνοντας την κινηματογραφική εμπειρία. Φέτος, όπως και πέρυσι, έχουμε την ευκαιρία να χαρούμε τις αγαπημένες μας ταινίες σε 16 επιλεγμένους θερινούς κινηματογράφους ορόσημα, μαζί με την απολαυστική συντροφιά της αγαπημένης μας Fischer.

Οι 16 αυτοί θερινοί κινηματογράφοι είναι: το καταπράσινο Cine Φιλοθέη, η δροσερή Μπομπονιέρα στην Κηφισιά, το γοητευτικά ρετρό Αλίκη στην Πλατεία Άνοιξης, το Cine Φλοίσβος πλάι στην θάλασσα στο Παλαιό Φάληρο, το Cine Αλόμα, το όμορφο Ελληνίς Cinemax, το Cine Αβάνα, το ανανεωμένο Arian στη Γλυφάδα, το διατηρητέο Αμαρυλλίς, το ιστορικό Εκράν στον πράσινο κήπο των Εξαρχείων, το Cine Bοτσαλάκια στην Καστέλα, το λατρεμένο Cine Δεξαμενή, το Αλεξάνδρα και το Cine Πανόραμα στη Θεσσαλονίκη, το Stellar Gastro Cinema και το σινεμά της Αίγλης Ζάππειου.

Τα κινηματογραφικά ραντεβού με την αγαπημένη μας σινεφίλ Fischer είναι όχι μόνο η καλύτερη ιδέα για έξοδο αυτή την εποχή αλλά και ο καλύτερος τρόπος να παρατείνουμε το καλοκαίρι.

#FischerBeer #ItsAboutTaste #StarringFischer #TherinoMeFischer

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών