Τελευταίο κάλεσμα! Την προσοχή σας παρακαλώ. Μέχρι τις 27 Μαΐου θα βρίσκεται στα περίπτερα το τελευταίο τεύχος του περιοδικού «Ζάχαρη & Αλεύρι», το οποίο κυκλοφόρησε τον Απρίλιο και μάλιστα διπλό, με έξτρα τεύχος-έκπληξη. Ανανεωμένο και χορταστικό, περιέχει πολλά θέματα και ακόμα περισσότερες πρωτότυπες συνταγές από μια δυναμική νέα ομάδα ζαχαροπλαστών και μαγείρων από όλη την Ελλάδα.
Τι θα βρούμε στο τεύχος:
- Απίθανα φραουλογλυκά, από πάστα φλόρα και λικεράκι μέχρι μπράουνι.
- Λιχουδιές στο τηγάνι, όπως σπιτικά ντόνατς γεμιστά με σάλτσα καραμέλας, τσούρος και μηλο-λουκουμάδες.
- Εύκολα ανοιξιάτικα κέικ που μπορούμε να «αναβαθμίσουμε» με διάφορα γλάσα Συνταγές χωρίς γλουτένη από μπανανόψωμο μέχρι πάνκεϊκ.
- Πανεύκολα γλυκά μόνο με 4 υλικά
- Και μαζί, δώρο ένα έξτρα τεύχος 32 σελίδων με 14 νηστίσιμες/vegan συνταγές. Ναι, ακόμα και η μπουγάτσα και το προφιτερόλ γίνονται νηστίσιμα!
Το διπλό Ζάχαρη & Αλεύρι κυκλοφορεί στα περίπτερα για λίγες ακόμα μέρες.
Και κάποιες συνταγές για να γλυκαθείτε:
Pancakes με εξωτικά αλεύρια (Χωρίς Γλουτένη)
Πάστα Φλώρα με μαρμελάδα φράουλα και αμύγδαλα