ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Η πιο καλή η μπεσαμέλ

Για να μη έχει γεύση αλευρίλας η μπεσαμέλ, πρέπει να ψήσουμε σε μέτρια φωτιά για αρκετή ώρα το αλεύρι στο βούτυρο ή στο λάδι. Πιο …

19.10.2011| Updated: 25.06.2021
Η πιο καλή η μπεσαμέλ

Για να μη έχει γεύση αλευρίλας η μπεσαμέλ, πρέπει να ψήσουμε σε μέτρια φωτιά για αρκετή ώρα το αλεύρι στο βούτυρο ή στο λάδι. Πιο συγκεκριμένα, όταν λιώσει το βούτυρο ή όταν ζεσταθεί το λάδι ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να αποκτήσει μπεζ απόχρωση και να μυρίσει ψημένο (όχι καμένο).

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών