ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Αλεύρωμα με μετρημένο αλεύρι

Είναι λίγο-πολύ γνωστό, όμως η υπενθύμιση δεν βλάπτει. Όταν θέλουμε να αλευρώσουμε υλικά που προορίζουμε για το τηγάνι, για να μη σπαταλάμε αλεύρι που μετά …

30.08.2012

Είναι λίγο-πολύ γνωστό, όμως η υπενθύμιση δεν βλάπτει. Όταν θέλουμε να αλευρώσουμε υλικά που προορίζουμε για το τηγάνι, για να μη σπαταλάμε αλεύρι που μετά θα πρέπει ούτως ή άλλως να αχρηστεύσουμε, αποφεύγουμε να βάζουμε μεγάλη ποσότητα αλευριού σε ένα πιάτο κι εκεί να τα αλευρώσουμε, όπως πολλοί συνηθίζουν. Βάζουμε τα υλικά που θέλουμε να αλευρώσουμε (λαχανικά, ψαρικά, θαλασσινά ή ό,τι άλλο) σε ένα καθαρό σακουλάκι (π.χ. πόλυμπαγκ) και προσθέτουμε 1/2-1φλιτζάνι αλεύρι. Κλείνουμε το άνοιγμα με τα χέρια και ανακινούμε τη σακούλα ώστε να αλευρωθούν τα υλικά από όλες τις πλευρές. Ή κάνουμε οικονομία ή παίζουμε…

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών