ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Αμπελόφυλλα στον πάτο

Οταν φτιάχνετε γιαπράκια, ήτοι αμπελοφυλλοντολμαδάκια, μην ξεχνάτε προτού τα βάλετε στην κατσαρόλα, να στρώνετε στον πυθμένα τα πιο σκληρά αμπελόφυλλα. Έτσι δημιουργείται ένα προστατευτικό στρώμα …

13.12.2016

Οταν φτιάχνετε γιαπράκια, ήτοι αμπελοφυλλοντολμαδάκια, μην ξεχνάτε προτού τα βάλετε στην κατσαρόλα, να στρώνετε στον πυθμένα τα πιο σκληρά αμπελόφυλλα. Έτσι δημιουργείται ένα προστατευτικό στρώμα που δεν αφήνει τους ντολμάδες σας να αρπάξουν.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών