ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Δεν βουτυρώνουμε τις φόρμες σιλικόνης

Οι φόρμες σιλικόνης για κέικ, μάφιν κ.λπ. δεν χρειάζονται βουτύρωμα και αλεύρωμα. Αν είναι καλής ποιότητας, το γλυκό δεν θα κολλήσει. Ωστόσο, θα πρέπει να …

26.09.2011| Updated: 25.06.2021
Δεν βουτυρώνουμε τις φόρμες σιλικόνης

Οι φόρμες σιλικόνης για κέικ, μάφιν κ.λπ. δεν χρειάζονται βουτύρωμα και αλεύρωμα. Αν είναι καλής ποιότητας, το γλυκό δεν θα κολλήσει. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο να κρυώσει πριν το ξεφορμάρουμε, ειδάλλως μπορεί να σπάσει στη μέση.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών