ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Δύο χαλβαδομυστικά

Ο χαλβάς που φτιάχνεται µε λεπτό σιµιγδάλι έχει απαλή, βελούδινη, κρεµώδη υφή. Μπορούµε να τον φτιάξουµε µε χοντρό σιµιγδάλι, όµως θα έχει κάπως πιο κοκκώδη υφή.  …

09.03.2017| Updated: 25.06.2021
Δύο χαλβαδομυστικά
  • Ο χαλβάς που φτιάχνεται µε λεπτό σιµιγδάλι έχει απαλή, βελούδινη, κρεµώδη υφή. Μπορούµε να τον φτιάξουµε µε χοντρό σιµιγδάλι, όµως θα έχει κάπως πιο κοκκώδη υφή. 
  • Διατηρούµε το χαλβά εκτός ψυγείου, σε δροσερό περιβάλλον, τυλιγµένο µε µεµβράνη, για να µη στεγνώσει και ξεραθεί. Ιδανικά, τον σκεπάζουµε µε µεµβράνη όσο είναι ακόµη ζεστός, έτσι ώστε η µεµβράνη να «κολλήσει» επάνω του.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών