ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Δύο χαλβαδομυστικά

Ο χαλβάς που φτιάχνεται µε λεπτό σιµιγδάλι έχει απαλή, βελούδινη, κρεµώδη υφή. Μπορούµε να τον φτιάξουµε µε χοντρό σιµιγδάλι, όµως θα έχει κάπως πιο κοκκώδη υφή.  …

09.03.2017
  • Ο χαλβάς που φτιάχνεται µε λεπτό σιµιγδάλι έχει απαλή, βελούδινη, κρεµώδη υφή. Μπορούµε να τον φτιάξουµε µε χοντρό σιµιγδάλι, όµως θα έχει κάπως πιο κοκκώδη υφή. 
  • Διατηρούµε το χαλβά εκτός ψυγείου, σε δροσερό περιβάλλον, τυλιγµένο µε µεµβράνη, για να µη στεγνώσει και ξεραθεί. Ιδανικά, τον σκεπάζουµε µε µεµβράνη όσο είναι ακόµη ζεστός, έτσι ώστε η µεµβράνη να «κολλήσει» επάνω του.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών